Sada je: 08 ruj 2026, 10:26.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

I-STA je napisao/la:Beba mi je malo lijena za sisanje pa joj ubacujem i jedan obrok nadohrane dnevno. No problem je u tome što nakon svake nadohrane pobljucka i odmah pokaki sve što je pojela. Uzela sam preNAN hranu i čini mi se da od nje baš nikakve koristi. Ima li netko savjet za neku kvalitetniju hranu? Beba je stara 8 dana.(ispričavam se, ako ovo spada pod topic DOJENJE)
na bebici!!!

Joj znam taj osjecaj kad se brines da je beba gladna! Al vjeruj svojem tijelu i prati bebicu (zadovoljstvo, pelene i na kraju tezina) i bit ce sve OK! Uzivajte! 

Čestitam i uživajte u maženju, super što ste riješili početne probleme, držim fige da sve dalje ide glatko.

Stefanova_mama je napisao/la:Zasto mislis da bi sojino mleko bilo zdravije za dojence od 3 meseca?
Nastimaj ritam dojenja tako da podoj bude neposredno pre odlaska. Nek podju i beba u kolicima i TM i neka je seta okolo, ako je frka nek dodju do tebe i ti izadji na hodnik i daj siku.

Malena šarena je napisao/la:a to da muž ide s djetetom sa mnom,pa da ga šeta uokolo,pa ako ogladni da ja izlazim sa sata ne dolazi z obzir.Mjesto gdje se održava tečaj nema hodnik ima ulicu ili ga mogu podojiti u razredu što je krajnje neprihvatljivo.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.