Mi sad prvi puta tražimo terapiju kod kuće pa ne znam od kud da krenem kad mi komisija odobri vježbe.
Hvala,

Sada je: 13 kol 2026, 05:19.
Moderator/ica: nadicab

, ali kaže da nemam odobrenu šifru za bobata. 
nadicab je napisao/la:meni najbolja jer imaju Bobath terapeutice - Tobia
Naravski da sam ih ja još dodatno podučila, pa su išle na konzultaciju kod naše slovenske terapeutice, ali sve u svemu![]()
Oni imaju i terapeute koji nemaju pojma o radu s djecom, pa njih nisam niti htjela uzimati kao zamjenu preko ljeta jer naprave više štete nego koristi

. 

da ne velim da i sva ostala sela naokolo spadaju pod zagreb...no

faith je napisao/la:Joj Nadice, riječi ti se pozlatile za ovo hodajuća, nadam se da će ovo biti istina u nekoj skoroj budućnosti.
Jedan hoda uz pridržavanje i isključivo uz ortoze, drugi je još daleko od hodajućeg ali svi se nadamo.
Meni je stvarno važno da je žena ozbiljna u radu i da radi s njima ono što treba.

, hvala draga.

1. Fizijatrica je napisala vježbe po bobath-u, ali nije stavila šifru, pedijatar nezna koja je šifra, ja sam uspjela iskopati 94303, al nisam sigurna, pa ak netko zna da mi potvrdi ili ...
2. Pedijatar nam je dao uputnicu liječničkom povjerenstvu, al je rekao da misli da on piše povijest bolesti, a uputnicu liječničkom povjerenstvu da piše liječnik opće prakse nositelja osiguranja za dijete

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.