Sada je: 13 kol 2026, 19:25.
Moderator/ica: nadicab

lulamae je napisao/la:al super je to sto se mozes dogovoriti na poslu

Nuna je napisao/la:Ja imam srecu sto moja Pepa spava svaki dan od 13-15 h i ode lec vec u 21.30 h.Tako da ja popšodnevno njeno spavanje iskoristim za sredjivanje kuce ,kuhanja rucka,peglanja,a onda navecer kad ode lec dok brbljam s muzem ili gledam neki film nalakiram nokte,izdepiliram se i slicno.I tako nekako guram da izgledam ok
ukratko život mi je u banani.......

joj plava..svima nam je tak nekak slicno..osim onog dijela o svekrvi (bar meni)..ja cesto odem u krevet tek poslije ponoci jer trebam isto tako zaliti cvijece koje ,mi vec lagano ide na zivce..ne sam o cvijece vec zalijevanje...peglanje..kuhanje isto ponekad za par dana..pecenje kolaca..kopanje vrta ili cupanje korova..kosnja dvorista jer dragi radi od jutra do sutra..ciscenje..igra s malim..voznja po cijelom gradu na terapije..jos sad imam i taj tecaj...gladna sam i umorna vec u 20h 

, samo se prevlačiti po nekim masažicama i sl. A do tada, možemo barem maštati
....
. 
.Tete ful zadovoljne snjim a bome i ja konačno malo mira. Ful si zvučim odvratno ali stvarno sam na izmaku snaga, potreban mi je jedan dobar remont.Toliko od nas do iduće kavice vam šaljemo puno 

Da li netko ovdje spada u generaciju koja je slušala Azru u uživo?

da,razumijem te..ali ako nes trebas,onda trebas..

. 

Plava je napisao/la:....uopće nisam više sigurna dali ja mogu izdržati više ovakvim tempom..
i da migrena što prije prođe
, baš me ovu jesen hvata panika i strah...
.... 

flipper je napisao/la:nego, sada vidim na mame u akciji obavjest za zubić vilu ( a mi smo u fazi ispadanja zubića ) i još k tome sutra smo u zagrebu i doči čemo dopodne na Cvijetni trg škicnuti vilu i ako koga sretnem od vas biti ču slobodna i povuči vas za rukav i javiti vam se....
Faith, Lu... da li čete se motati onuda???

Plava je napisao/la:Veseli me spoznaja da ipak postoje ljudi koji se stvarno trude kako bi pomogli nama i našoj djeci i da stalno razmišljaju kako se proširiti i poboljšati u korist svima....takve spoznaje meni daju snagu i hrabrost za dalje i zbog tih ljudi se ustajem ujutro i samu sebe tjeram na ustrajnost ....
sve si ljepo napisala...
a vjerojatno je sad vec i kasno...

A u želji da nastavim s mršavljenjem nakon što je tako dobro krenulo kupim si Herbafast - kapsule za mršavljenje. Malo sam se stresla kada sam vidjela da su proizvedene u Kinu, mislim tko zna čega sve nema u njima (olovo, živa i sl) od čega ću definitivno i konačno smršaviti. Popila sam pola kutije i jučer krenem u nabavku nove, da se nađe. Apotekarka mi kaže da su baš naručili i da poslije podne treba doći. Danas odem u drugu apoteku. Apotekarka daje isti odgovor - naručili smo i danas treba doći. No, u toj apoteci radi moja susjeda, dolazi iz skladišta i čuje razgovor i kaže mi da su kapsule zapravo povučene na analizu sastojaka i nisu više u prodaji jer je bilo dosta nuspojava kod budala koje su pile te kapsule kao i ja. Pa ako netko ima doma Herbafast i pije ih, preporučila bih da odmah prestane.
, ja bi bila jako sretna da sam na tvojoj kilaži
.
.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.