Sada je: 26 srp 2026, 01:23.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

u jaslicama je čuđenje cijelog vrtića, kako dobro i koliko dobro jede. pojede često za ručak dvostruku porciju (to je zapravo jedna ok procija, jako su male te njihove zdjelice), za užinu dva jogurta i sl.

Barbi je napisao/la:u jaslicama je čuđenje cijelog vrtića, kako dobro i koliko dobro jede. pojede često za ručak dvostruku porciju (to je zapravo jedna ok procija, jako su male te njihove zdjelice), za užinu dva jogurta i sl.
Ovo kao da moju kćer opisuješ. Ne da mi se sada tražiti ali gotovo istu temu sam otvorila pred jedno dvije godine, cure će se sjetiti. Ta mala jede sve živo, ne bira i jede količine dostojne odrasle osobe i to one s dobrim apetitom. Gurmanka je prava pravcata i jede neke stvari koje ja nema šanse da bih pojela, ja sam naprotiv vrlo izbirljiva kad je hrana u pitanju.
U početku me to čudilo, pomalo brinulo, kasnije sam se navikla. Ona i dalje super jede no sada ipak ima dnevne obroke i ne jede između obroka osim voća, ponekad sladoled i slično. Nije sklona debljanju, barem zasad.
Hajdi je napisao/la:Cure mislim da je veći problem ako dijete nauči da emocionalne stresove liječi hranom i da je to pravi uzrok zabrinutosti frrr.

I vidim da mu zbilja meso fali pa jede po cijeli dan. I također je tip koji ne podnosi da drugi jedu, mora i on bar probati 
Ma ne vjerujem da curicak od 18 mjeseci jede zbog stresa. Sacuvaj boze.
Rimaithor je napisao/la:Ma ne vjerujem da curicak od 18 mjeseci jede zbog stresa. Sacuvaj boze.
Ja bi rekla da joj je mozda taj kelj "slab". I crvic je gladan od cuspajza ako nema mesa za rucak, pa jede po tri puta kasnije.

u podne, izlapilo do pol pet 

) i jel postoji mogućnost da joj je tako maloj hrana utjeha, jer se nekako poklopilo s kretanjem u jaslice
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.