Sada je: 06 kol 2026, 16:37.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

mislim 420kn kvadrat
ali se zaista lako peru. Samo mi je zao što nisam stavila još tamnije fuge (makar mi je fuga svega 3mm). Ono najvaznije-ne vidi se na njima svaka mrvica
U wc-u imam neke mat zelene, poprilicno tamne i te su super-truper, a u kupaonici svijetloplave-sjajne
Strasno nesto 

najveći problem je oko umivaonika tamo su fleke po zidu najuočljivije

mi cemo na zidu imati bez, gotovo bijele, sjajne, jako lijepe. od njih ne ocekujem neki davez

Pod sjajni a zidovi mat lakše provarim, pogotov ako te zidne imaju barem neki detalj sjajni. Sjajne zidne i mat podne meni ne izgledaju lijepo. Ako se mat i sjajno kombinira na samoj pločici ili dijelu pločica (neki detalji i slično ) onda je to druga priča.
), sad ih brisem svaki dan ali samo radi djeteta (a i nije mi frka jer kuhinju i dnevnu brisem i po tri puta
)
), sa tamno smedjim fugama (nisam niposto htjela svijetle fuge na pod) - neznam koliko bi ih preporucila... sve se vidi na njima, a zbog ovog njihovog naboranog izgleda svaku sitnicu moram doslovno spuzvicom prati na koljenima
skorpionka je napisao/la:mi cemo na zidu imati bez, gotovo bijele, sjajne, jako lijepe. od njih ne ocekujem neki davez
Ako su ti zidne sjajne, ne bi pasalo bas da podne budu mat.

Barbi je napisao/la:Ja imam u kupaoni sjajne neke svijetlo sivkasto-roza ali tako mramorno prošarane da zaista nikad ne izgledaju prljave.

na zidu su mi bijele sjajne plocice sa bijelim mat cvjetovima

)

frrr je napisao/la:.ali malo veći tepih u kupaoni mi je ok..

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.