I na kraju nalaz los.Ne znam kako tocno glasi dijagnoza ali uglavnom losiimpulsi na oba oka,i nekakvo ostecenje zivca obostrano.
Dpktorica misli da cim napuni 3,5 godine ide operirat vertikalni misic,a sa zatezanjem drugih misica mozemo pocekat do 5-6 godine.
Izgleda da ne moze spojit sliku u jednu pa krivi glavu u jednu stranu da bijoj se izravnala slika.Kaze ona da joj moze ostat taj tik s glavom ulijevo ili jos gore da joj se misic na jednoj strani vrata pocne skracivat zbog stalnog naginjanja.
Uglavnom nakon pregleda smo otisle malo na nekakve autice sto ona voli,a ja sam sjela na kavu i usred kafica se rasplakala.Tomi se u zivotu nije dogodilo.Najgore mi je bilo sto nisam mogla prestat plakat,srecom imala sam naocale(ijednako je u Splitu oblacno).
Grozno,valjda mi se sve vise skupilo,jer stvarno u zadnje vrijeme neke stvari umjesto da se poboljsaju,ono sve gore.Ona kako raste masu se stvari pogorsalo i intezivirali se pregledi,uveli neki novi strucnjaci i ko zna sta sve ne.A ja imam dojam da mi stojimo na mjestu,ona jos ne hoda,cesce joj je fizijatar,neuropedijatar,Polovina,ocno,ortoped,psiholog,defektolog,radna terapija,moramo ponavljat eeg,magnet...........
A cini mi se da cu POLUDIT..............

ps.to mu je sve posljedica pooda (apgar 5) i tako
Mužu i meni " ispala vilica" od čuđenja. Isplatilo se skoro 3 mj vježbati oslonac na laktove i ravnotežu.A to što mi se pogoršao kolitis( ima lijekova), što sam smršavila( super) i što ću posijediti ( ima boje kod frizera) nema veze. Najvažnije je da će jednog dana biti dobro.
Sretno na vježbama, piši kak je prošlo.