Dakle zanimaju me neke stvari pa ako mi možete pomoći
Moj bebač ima 13 miseci, rođen je 21 dan prije termina, stao je disati 15-ak minuti nakon poroda i kad je napunio 9 miseci dijagnosticirali su mu hipotoniju, pa nas ipak nakon mnogih vježbi šalju i u Kalos.
Pošto se sa 9 miseci počeo bojati nepoznatih ljudi, a i onih koje ne viđa redovito (počeo se bojati nakon čestih pregleda kod raznih doktora, vježbi i slično) i na sve reagira strahom i plačom, mene zanima da li možemo tražiti sobu di ćemo biti samo mi ili max još jedna majka sa bebom (a i to će biti veliki problem za njega, ali ipak mi je lakše da je što manje ljudi kraj njega)?
Inače će biti u stalnom grču i strahu, a to ne bi željela jer će ionako jako plakati na vježbama (u ova 4 miseca još nije prestao plakati na vježbama), pa bi htjela da barem nakon toga ima svoj mir (čak nam je i naša fizijatrica rekla da će biti problem s njim u Kalosa, a neuropedijatrica je napisala da je izrazito plačljiva i ne surađujuća beba).
Da li pedijatrica može napisati neku preporuku u vezi toga ili?
I još me nešto zanima ; da li se vježba preko vikenda? A ako se ne vježba da li mi za vikend možemo ići kući pa se vratiti u nedilju ili rano ujutro u ponediljak (to me zanima jer nam jako bliski rod ima pir)?
Kakva je hrana za bebače? Da li se može negdi nešto na brzinu skuhati?
Da li se negdi može oprati roba?
Da li ste vidjeli rezultate nakon Kalosa? Kako su vaše bebe podnile sve to?
Ako znate još nešto što bi moglo biti zanimljivo, molim vas, napišite

)

pusa