Ja moram priznati da je meni sve prilično nejasno pa molim da me razbistrite vezano za taj šlajm i pun nos.
Moja se isto bori s njim cijelu zimu ali nije bolesna znači po danu nema ničega što bi ispuhala ma možda malo, znači ne curi joj na nos nego se spušta i kašlje pogotovo kad legne, glupo mi kapati nos jer je ajmo reći prazan, davi se u kašlju, točno kužim da joj taj šlajm kola po šupljinama u njoj i mogla bi taj šlajm pljuniti ali neće i neće, pa koji put ju natjeram da povrati kako bi mogla spavati. I preko dana uglavnom sve ok.
A evo sada npr. ima bakteriju u nosu i nos puuuuuuuun, začepljen, opet ne curi na nos van i NE KAŠLJE zbog šlajma............i sada ubacujem u nos sterimar da se lakše odljepi i ispuše nos i tu mi pomaže i inhalacija, valjda

............
Pa evo meni su to dvije različite situacije, ili nisu ???? I različito se tretiraju a ja uglavnom kod situacije sa šlajmom ne znam kaj bi, dreniram ona povrati, i da dajem raznorazne sirupe kao z ašlajm bez velikog učinka, i ovu zimu se opet bojim tog ŠLAJMA.........