Sada je: 29 kol 2026, 13:53.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Post 21,6
) malo maskare, rumenilo i obavezni zagrebacki melem 

Crazy Daisy je napisao/la:rodjena kao plavusa gotovo bez dlake jednostavno si ne mogu zamisliti da se pojavim u javnosti bez da si "nacrtam lice".
najvaznija stvar je redovito farbati obrve jer su prirodno potpuno bijele (preprestrasno). ako nemam obrve, kao da nemam lice.
druga neizostavna stvar je maskara, a sve dalje moze i ne mora.

JiA je napisao/la:to je podloga za sjenilo. sjenilo se poslije lakse rasporedjuje i duze traje.
obrva za olovke
iako sam znala (prije trudnoće) i takva ić na posao

Krumpirić je napisao/la:ja mislim da je meni svoj šminki isteko rok trajanja, nisam ni gledala![]()

frrr je napisao/la:Krumpirić je napisao/la:ja mislim da je meni svoj šminki isteko rok trajanja, nisam ni gledala![]()
dok se ne promijeni boja, miris ili tekstura - ja koristim. imam jednu lancomeovu olovku za oči, najbolja ikad, evo joj ide sedma godina
A na sminkama je obicno onaj znakic koji kaze koliko moze trajati, najcesce u rasponu od godine do godine i pol. 

JiA je napisao/la:svako radno jutro: tekući puder, korektor, rumenilo, olovka za obrve, dvije nijanse sjenila, olovka za kapak, maskara, olovka za usne, ruz, sjajilo.
neradni dan: malo rumenila i maskara

DANREJ je napisao/la:šminkam se svaki dan, osim ponekad vikendom.
volim se šminkati. šminkam se od svoje sedamnaeste ili osamnaeste.
nekad davno to je trajalo 20-30 minuta, a danas za posao mi treba 7 minuta točno, ili navečer 10 minuta, zbog ev. olovke i/ili ruža.

imam baš jako bijelu kožu i tamno ispod očiju.
)

nikad nisam izlazila bez šminke (tonirana krema, maskara, labelo ili sjajilo, olovka za oči i neko sjenilo, po danu blaže, noću, za večernja tulumarenja agresivnije). Onda san rodila dijete broj 1 i jednostavno nisam imala vrimena za našminkat se prije izlaska (promini ga, obuci, svuci, preobuci, nahrani, opet promini...
10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.