Sada je: 08 kol 2026, 11:02.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
!

. to su nam napomenuli. mi imamo novi letak, a oni iz ne znam kojih razloga nisu jos prepravili podatke na stranici. 

..

.
. skroz higijenski i cool.
. ove radionice su mi skroz interesantne 

Treba zato sada iskoristiti. 

A to već ne mogu smjestiti doma. Ili mogu uz veliki trud.palunkica je napisao/la:
Koliko se unaprijed treba javiti broj djece?
tja, ipak sam ja tamo neki policajac...
nemrem si pomoc, ajde me izciglajte sada 
) reci da ne zelite vodjeni rodjendan, da uzmete tortu i mozda te male pizze, kaj ja znam, nece te puno jeftinije ispast nego organiziran rodjendan ali ako T ne zeli
nemoj silom
Pizze i grickalice su bile poslužene čitavo vrijeme. Bio je još jedan ročkas i poprilična gužva. 

. ama ne-ma sanse.
nakon svega. tako da se to ipak kao isplati.plus, ipak smo mi slavili dva rodjendana.
. ajd, to mi nitko nemre platiti i naplatiti. ta sreca, to divljanje, to uzivanje, ta igra na svim tim prekrasnim spravama - onda i vrijedi tih para jednom godisnje.
. 
. a klinci ce sigurno uzivat, to nemoj ni sumnjati.
. 

.
), a znojni, mokri, nabrijani, ama nisu stali svo to vrijeme (kao ni ostala djeca), jedva su odradili taj dio s tortom koliko im se zurilo otici divljati na one konstrukcije.
, nisam to zeljela ni ici gledati, samo sam cula deracinu i skakanje iznad nas
, a onda smo nas par mama i mm otisli to gore malo pogledati i posnimiti kamerom - i brzo smo pobjegli glavom bez obzira
) tak da su mi dali nekoliko gratis ulaznica (a ne samo nase dvije slavljenicke). uglavnom, to je jedino kaj sam uspjela iskemijat u vezi smanjenja. te sam 4 karte podijelila kumovima i dogovor je da svi jos jednom odemo tamo na divljanje. i kad to zbrojim i pomnozim s cijenom ulaznice recimo nedjeljom, ajd jos sam na kraju i dobro prosla. 
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.