Sada je: 08 kol 2026, 20:54.

Habyland

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Habyland

PostPostao/la palunkica » 22 lip 2009, 17:43

Otvorena je nova igraonica Bibo tipa u Heinzelovoj. Pa smo mi danas otišli i jako se ugodno iznenadili.

Manja je nego Bibo, ima jednu prostoriju s "kavezom" onim sličnim kao u Bibu na Velesajmu, i jednu prostoriju s tri velika napuhana tobogana, dio za jako male klince (bazenčić s lopticama i par napuhanaca) i zid za penjanje. Zid za penjanje je odličan jer postoje utori za primit se tako da je jako sigurno. Mogu se iznajmiti i društvene igre.

Bilo je jako malo klinaca danas, možda 20-tak i nama je stvarno bilo dobro. No moj dojam je da je to za manje klince, možda do cca 8-9 godina.

Tobogani nisu jako strmi, u kavezu su dva topa za loptice od spužve, puno loptica, vreća za boksanje i slično.

Ulaz 45 kuna vikendom, preko jedna 25 kuna do 13 sati kasnije 35, unutra je lijepi kafić, ima i pizze i sladoleda.

Sada kroz ljeto organiziraju nekakve radionice za klince, činilo mi se zgodno pa prepisujem s letka.

Radionica istražujemo dječji svijet za djecu od 3-6 godina

Notoput glazbena radionica 5-10 godina

Čitanje priča 3-12 godina.

Igrajmo se zajedno, za roditelje i djecu od 1-3 godine.

Prostor za radionice je stvarno jako lijep, novouređeno, čisto i s lijepim igračkama.

Ako je netko zainteresiran...
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

Re: Habyland

PostPostao/la saptacica » 22 lip 2009, 17:52

Je, bili smo jednom na otvaranju, jednom još na igranju i jednom još na rođendanu. Dijete kaže :1 !
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la faith » 23 lip 2009, 06:01

Imaš broj telefona? Hvala :mah
Shine as the light you are (dr. Eric Pearl).

Tražim ljude, što više ljudi, koji imaju neograničenu sposobnost uvjerenja da ne postoji nešto što je nemoguće učiniti (H. Ford).
faith
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la palunkica » 23 lip 2009, 09:36

zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la Imge » 23 lip 2009, 19:53

mi smo bili vec 2x. moji klinci obozavaju tamo ici, jedino kaj je puno skuplje vikendom nego u igroanici na Velesajmu. dakle, 45,00 kn po djetetu. pa x2, pa kava za roditelje, pa 10,00 kuna po roditelju upad, pa sladoled... i nabere se...

i jos nesto. na letku je KRIVI BROJ TELEFONA :mah . to su nam napomenuli. mi imamo novi letak, a oni iz ne znam kojih razloga nisu jos prepravili podatke na stranici.
pravi telefon 01/6187-715

:mah
Kako raditi manje, a zaraditi više? Kako?!
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la palunkica » 23 lip 2009, 21:19

Ja sam ih dobila na broj telefona s web stranice. Upad za roditelje ???? Mi nismo ništa platile, bila sam s prijateljicom i naše dvoje djece, platili 90 kuna ulaz pa onda kavu, pa kasnije pizzu jer su djeca ogladnila, pa se račun popeo na malo više. Ali svejedno je igraonica super, ja radije više platim nego da idemo u onaj Bibo :/
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la Imge » 24 lip 2009, 13:06

a ne znam onda :dunno
meni su rekli da je na letku broj telefona od uprave i firme haby koja se bavi iznajmljivanjem balona i tako to. a ovaj koji su meni dali je bas telefon recepcije habylanda.
ma tko ce ga znat... :whew

a 10,00 kuna po odrasloj osobi smo uredno platili oba puta. jednom smo bili u nedjelju s kumovima - platili dakle 40,00 kuna i sad u subotu je mm platio opet. hebate, mozda samo njemu naplacuju :lol ..

u svakom slucaju igraonica je predivna, vrijedi i tog viska para jer je sve novo, uredno, cisto i puno ljepse nego u igraonici bibo.
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la anlan » 24 lip 2009, 17:23

mi smo bili jutros, odrasli nisu plaćali ulaz. za dijete je bilo 25 kuna (to je do 13h)

bojim se previše hvaliti igraonicu jer bi uskoro mogla postati prenakrcana, a nije baš velika...
super je uređeno, još je sve novo i čisto, u prvom dijelu je kafić (s dobrim izborom ženskih časopisa :mrgreen: ), tik uz kojega je prostor za najmanje, do 3 godine - loptice, penjalice i sl. u drugom dijelu je veliki labirint s tri tobogana, prostorom za košarku, pištoljima za loptice, lijanama..., a u trećem napuhani tobogan, manji od onog klasičnog kakav je npr. na boćarskom, taman za manju djecu.
zgodno je što ima mala wc školjka i mali lavabo, a kao final touch na izlasku - fen za sušenje kose, poput onih na bazenima.
koliko sam skužila, na osobnu se na recepciji mogu uzeti i neke društvene igre.
anlan
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la lara72 » 25 lip 2009, 19:27

Evo i male nadopune. Na katu su tri velike prostorije za proslave ročkasa. Zamišljeo je da djeca jedan sat provode u tom prostoru a dva u igraonici.
Na samom ulazu na katu je velika prostorija u kojoj će biti organizirane razne radionice. Vec sada je prostorija puna didaktičkih igračaka, individualnih i društvenih igara, prekrasnih knjigica, raznih glazbala.... Mene se taj dio najviše dojmio, a pokazala nam ga je prekrasna djevojka Asja (psiholog) koja je voditelj radionica.
Toplo se nadam da će Habyland zadržati kvalitetu i čistoću koju sada ima. Igraonica je idealna za djecu max. dobi cca 10 godina. :mah
lara72
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Imge » 26 lip 2009, 21:25

ne budi lijena, nazvala sam ja tamo i pitala kak to da smo platili 10,00 kn upad za roditelje. rekli su - sooooooooorrrrrrrrrry - ali, to smo sad ukinuli.
no, dobro. recimo da cu to zaboraviti :roll: , nema sad veze, novce popapala maca :whew .

nego, htjela sam napomenuti jos jednu pozitivnu stvar - a to su plasticne jednokratne navlake za cipele koje odrasli dobivaju na ulazu :dada . skroz higijenski i cool.

lara, hvala za ove info :) . ove radionice su mi skroz interesantne :)
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Barbi » 26 lip 2009, 22:26

Igraonica je super, bili smo tamo na jednom rođendanu dan nakon otvaranja i stvarno je sve novo, čisto i lijepo. Klince sam jedva jedvice odvukla doma.
Jedino.... bit će to za neko vrijeme isto kao i Bibo. :/ Treba zato sada iskoristiti. :mrgreen:
We do not see the things as they are, we see the things as we are. :proljece
Barbi
gospođa pukovnica

PostPostao/la palunkica » 24 lis 2009, 10:19

Podižem da pitam da li je netko bio na rođendanu tamo.

Moj bi htio slaviti u Bibu, ja mrzim Bibo pa bi možda probali ovo. Ako je stvarno dobro i ako se isplati.

Kakve su gužve sada?
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la lara72 » 26 lis 2009, 14:16

Pričekaj do subote pa ti javim dojmove (u petak idemo prvi puta tamo na ročkas). :mah
lara72
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la palunkica » 26 lis 2009, 14:32

:kiss Ajde javi svakako :mah
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la Nanoibeba » 26 lis 2009, 14:37

bili su moji klinci i jako im se svidjelo. Jedino je meni cijena rođendana previsoka
Nanoibeba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la saptacica » 26 lis 2009, 14:42

Mi smo slavili.

U odnosu na Bibo to je puno humanije, to se vidi iz aviona. Prvo ih odvedu gore, u prostore proslave i nešto ih animiraju, čagica, grickalice, torta. To traje 45min do sat vremena, jer ovi naprosto ne mogu izdržati a da ne idu u igraonicu.

I onda divljaju do kraja u igraoni. Netko ih kao nadzire. Mi smo bili u tjednu, tada općenito nema gužve, bili smo jedini rođendan, a djece izvan tog kruga je bilo možda dvoje-troje.

Torta mora biti njihova. Cijene si vidjela :mrgreen: , traže unaprijed precizno očitanje o broju djece, što je mene osobito nanerviralo.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la palunkica » 26 lis 2009, 14:53

Šapto, pa kako da ja znam unaprijed za broj djece. A koji ste dan slavili??? I da li ih izbace van nakon ta tri sata (sat animacije + dva igraonice) ili mogu još ostati. Da li si organizirala nešto za roditelje??

Dvoumim se između toga i Baze. Cijene tu negdje ali na kraju još uvijek manje nego naše proslave doma zadnje dvije godine :roll:

A kakva je ta njihova torta? Da li može određeni lik ili je i to zadano?

Kakav je animator?
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la saptacica » 26 lis 2009, 15:00

Ne znam kako ćeš znat broj djece, ali vidjet ćeš monade oko toga. Odšacaj pa kvragu.

Torta ima svakakvih, sa svakakvim likovima, u cijeni su, plaća se nadoplata za kerefeke, ustvari ako ima figurica od ticina.

Slavili ponedjeljak, dogovorili od 17.30 do 20.30, do 21h se negdje pokupili, a tad im je i radno vrijeme gotovo.

Nisam ništa posebno organizirala za roditelje, kad se ne smije ništa unositi, cugalo se i dali su nam gricke i pizzete.

Animatorice su drage, ali ja neznam jel su one što uspjele njih organizirati, jednom sam se popela gore i to je bilo ludilo, njih 19 pjeva i skače.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la palunkica » 26 lis 2009, 15:17

Mda, moj problem je broj djece. Prošle godine sam ih imala 29 :shock: Kod kuće u dnevnoj sobi. A ove godine moram tome pribrojiti i školsku djecu, a on bi pozvao cijeli A i B razred :dunno A to već ne mogu smjestiti doma. Ili mogu uz veliki trud.

A tako veliki paket kakav meni treba oni nemaju :shock:

Koliko se unaprijed treba javiti broj djece?
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la saptacica » 26 lis 2009, 15:20

palunkica je napisao/la:
Koliko se unaprijed treba javiti broj djece?

Bar tjedan dana :mrgreen: . Ali ako pričamo ovih više desetaka, bolje ti je zovi pa vidi njihove mogućnosti.
saptacica
Skoro doula

PostPostao/la TmamaKiN2 » 26 lis 2009, 16:07

eto, da ja malo pokvarim raspolozenje :dunno tja, ipak sam ja tamo neki policajac...

daklem vako; mi smo bili par puta tamo, frendica je organizirala kvazi proslavu rodjendana, par komada djece, par komada odraslih, platila upad svoj djeci, uzeli one male picice (15.-kn) i cuga. organizaciju nije htjela uzeti ejr je em bilo malo djece, em kako kaze netko tu da djeca ne mogu docekati da sidju dolje, aonda.... raspasoj :roll: mislim, fuckas 3 ili koliko vec animatorica, kaj ce im one kad se oni razbjeze po cijeloj igraonici. a to sve platis 1800.- :shock:

mislim, meni je lijepa igraonica, djeca su preodusevljena i stalno bi visili tamo (iako nam to drugi kraj grada), ali nekako mi je iritantna :dunno :dunno nemrem si pomoc, ajde me izciglajte sada :cigle
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la palunkica » 26 lis 2009, 16:13

TMama i meni je iritantna. Ali mi je Bibo još iritantniji. :roll:

Ja sam ipak profesionalni pregovarač, pa ću malo pregovarati, vidjet ću što se može napraviti i da li išta mogu ponuditi.

Problem je što moj Tin ne želi vođeni rođendan, on bi baš slobodnu igru.
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la TmamaKiN2 » 26 lis 2009, 16:57

a zakaj ne pregovaras da djeca udju, plastis svima upad (tu mozda pregovaraj za cijenu :dunno ) reci da ne zelite vodjeni rodjendan, da uzmete tortu i mozda te male pizze, kaj ja znam, nece te puno jeftinije ispast nego organiziran rodjendan ali ako T ne zeli :dunno nemoj silom
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la lara72 » 30 lis 2009, 23:24

Moram održati obećanje iako nemam puno dodati već samo mogu potpisati Šaptačicu ;)
Bilo je više od 20 djece, divljali su sva tri sata. Bile su dvije animatorice koje nisu imale šanse animirati djecu (čak ni u prostoru gdje jedu).
Nisam skužila zašto klinci druga dva sata nisu mogli dobiti sokove nego samo vodu. :dunno Pizze i grickalice su bile poslužene čitavo vrijeme. Bio je još jedan ročkas i poprilična gužva.
Inače prostor je lijep i čist i uvijek bih prije odabrala Haby. nego Bibo iako je razlika u cjeni prevelika. :mah
lara72
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Imge » 29 stu 2009, 00:24

evo i nas s rodjendana :znoj
slavili smo odjednom i starijem i mladjem klincu jer nam se dosta djece preklapa kod jednog i drugog, pa kumovi, pa frendovi i onda sam pregrizla i sve napravila odjednom i to je to. naime, stariji sin nije slavio u ljeto kad inace ima rodjendan i kad su svi na moru i odmah sam mu rekla da cemo sve slaviti na jesen. slozio se i ispalo je dobro.

uglavnom, potpisujem da mi nije jasna ta spika zakaj se nakon proslave u gornjem dijelu vise tamo nemre i zakaj djeca vise nemaju pravo na sokove i grickalice nakon tog 45-minutnog dijela (a sad da idem jos svakom klincu opet placat cugu nakon recimo sat vremena mi je fakat tu mač :roll: , ajde bizi, tako da se zbilja nakon tih 45 minuta pije samo voda. to je bezveze. a svi zedni i mokri i divlji - ajmeeeeee).
drugo, prijavila sam 20 klinaca a doslo je 18, s time da sam mogla proci i sa 16 klinaca (a to je manja cijena) jer je dvoje njih bilo sasvim malih malih (2 i 3 godine i to sam mogla prosverat, no dobro, nema sad veze kaj sam ih uredno prijavila).
u svakom slucaju - preporuka - uvijek najaviti manje djece. jer, lako se nadoplati, a nema sanse smanjit cijenu ako dodje manje djece od najavljenog broja :whew . ama ne-ma sanse.
a cijena je koma. ali toliko bi me doslo i da sam doma pozvala 20 klinaca plus roditelji plus farbanje stana :lol nakon svega. tako da se to ipak kao isplati.plus, ipak smo mi slavili dva rodjendana.

a najveci plus je ipak to kako su djeca bila presretna :luv . ajd, to mi nitko nemre platiti i naplatiti. ta sreca, to divljanje, to uzivanje, ta igra na svim tim prekrasnim spravama - onda i vrijedi tih para jednom godisnje.
i jos - napricali se s frendovima, bas nam je bilo cool i moram priznati da su svi bili sretni i svi su uzivali :luv .

i za kraj - ovo je bila nasa torta, parfe i slag, lagana, fina:
slika
ups, ako je slika prevelika, neka moderatorice smanje

palunkice, sad ste vi na redu :mah
drzim fige da vam sve bude dobro :kiss . a klinci ce sigurno uzivat, to nemoj ni sumnjati.
i nemoj se bojati vodjenog rodjendana. jer to je sve samo ne vodjeni rockas. to je cisti kaos. tako bih ja to nazvala :loce .
samo sam mantrala - daj boze da se nitko ne povrijedi, samo da sve bude dobro i da svi prezive :znoj
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la palunkica » 29 stu 2009, 01:48

Imge, rođendan je bio danas? Da li je bio još koji rođendan osim vašeg?

Mi smo upravo danas napravili popis. Na popisu (skraćenom) je između 20 i 25 djece, reducirali smo sasvim razred, nisu se tamo još stvorila neka velika prijateljstva, a i neke vrtićance nećemo zvati.

To za piće koje se pije samo gore mi je skroz bezveze. Pa kaj ne mogu ostatak cuge staviti dole u kafić pa da mi damo djeci.

U kojem je trenutku torta, i gdje je, gore u tih 45 minuta ili dole?

Tin silno hoće sjediti u onom prijestolju gore u prostoriji za rođendane, da li su to tvoji mogli?

Čija je torta?

Dragocjen mi je savjet da prijavim manji broj djece pa da nadoplatim ako bude trebalo.

I da, što rade tih 45 minuta gore?

:kiss :mah
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la lara72 » 29 stu 2009, 13:30

45 min je odmah na početku u gornjem prostoru pa smo tako mi na jednom rodjendanu bili od 10 ujutro što znači da su klinci već u 10.30 jeli tortu. Torta se isključivo uzima preko njih kao i sitni kolači koji su fini (neka pekara iz Sesveta). Grickalice i pizza se mogu donijeti na stolove gdje su roditelji pa ih klinci onako u naletu jedu (na oba ročkasa se to moglo).
Palunkice tih 45 min se divlja, animacija ne postoji. Naravno da slavljenik sjedi u onoj velikoj stolici/fotelji :dada
Inače, bili smo i u novoj igraonici Haba u West g. Prostor je ogroman, sprave su identične kao u Habylandu + puno novih. Tko je u Zaprešiću i krajnjem zapadnom dijelu gradu a želi ovakvu vrstu proslave ročkasa uživati će. Pretpostavljam da je vikendom turbo gužva pa možda bolje izabrati neki dan u tjednu. :mah
lara72
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la palunkica » 29 stu 2009, 16:12

Lara, moj je htio u Zaprešić, ali kako da ja dovedem hrpu roditelja tamo :conf

Pa smo se odlučili za ovo. Isto, bezveze mi je da gore divljaju kad su došli divljati gore.

Ali što ću, valjda će druge godine izabrati kino ili nešto jednostavnije :jadnimi
zvrkic 12/02
palunkica

PostPostao/la Imge » 29 stu 2009, 21:33

palunkice, manje-vise ti je sve lara odgovorila, da se ne ponavljam :mah
torta je bila njihova, klinci su je sami izabrali od ne znam koliko ponudjenih (poslali mi ponudu na mail).

eh, da. pize su fakat kasnije donijeli dolje roditeljima i to se moglo grickat, no, sokovi - njente :/ .

slavili smo jucer, poslijepodne, od 17.30 pa do fajrunta. morali su nas istjerat vanka :loce
u isto vrijeme bio je jos jedan -prema nasem - totalno benigni rodjendan, s malim bebicama. ali onaj trenutak kad smo usli u 17.30 i kad je bila smjena - ajmemilamojamajko guzve, cike, vriske, graje i jos subota popodne. kaos. kaos. mislila sam da bum poludila od tih silnih glasova i guzve. no onda se to nekako smirilo u par minuta i krenula je standardna guzva, nemjerljiva s onom kad je smjena rodjendana.

inace, moji decki su nakon 3,5-satnog provoda rekli - "nismo se uopce uspjeli poigrati, vec moramo domaaaaaaaaaaaaaaaa" (majkomila :znoj), a znojni, mokri, nabrijani, ama nisu stali svo to vrijeme (kao ni ostala djeca), jedva su odradili taj dio s tortom koliko im se zurilo otici divljati na one konstrukcije.

pitas kaj su radili gore tih 45 minuta - jedan dio mi je mutan :lol , nisam to zeljela ni ici gledati, samo sam cula deracinu i skakanje iznad nas :znoj, a onda smo nas par mama i mm otisli to gore malo pogledati i posnimiti kamerom - i brzo smo pobjegli glavom bez obzira :jadnimi
kasnije sam samo na kameri doma vidjela da su bili u toj kraljevskoj stolici, no, vrlo kratko, i to se moje decke nije niti dojmilo niti im je bila neka brijacina na sjedenje u njoj :dunno
uglavnom, oni su sretni da su se nadivljali, zgadjali lopticama... i o mi je najvaznije.

i za kraj, ne znam koliko ti je bitno - ne primaju kartice :loce
meni to zapravo nije toliko vazno jer sam kartice ukinula prije skoro 2 godine, no, ovo me bas malo iznenadilo...
i jos - kaj se tice cijene. kako je meni na kraju doslo manje djece i trebali smo i manje platiti i bila sam ljuta ko pas jer nije bilo govora o smanjenju cifre - onda su mi izasli u susret (a i da me skinu koliko sam bila naporna :lol ) tak da su mi dali nekoliko gratis ulaznica (a ne samo nase dvije slavljenicke). uglavnom, to je jedino kaj sam uspjela iskemijat u vezi smanjenja. te sam 4 karte podijelila kumovima i dogovor je da svi jos jednom odemo tamo na divljanje. i kad to zbrojim i pomnozim s cijenom ulaznice recimo nedjeljom, ajd jos sam na kraju i dobro prosla.

p.s. nego, jel tebi bitno da je proslava bas tamo? nasla sam jednu novu sportsku igraonicu, dobila slucajno letak, prakticki ti je u centru grada, ako hoces ppeam ti da i to malo pogledas da sad tu ne sirim pricu a i da ne reklamiram nekaj o cemu pojma nemam. dakle, nisam tamo bila, ali mi slike na netu izgledaju ok. nis te ne kosta da i tu opciju proradis
Imge
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la palunkica » 29 stu 2009, 22:48

Bitno je ali šalji ;) Možda prestane biti bitno :cool
zvrkic 12/02
palunkica

Sljedeća

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži