Sada je: 14 kol 2026, 21:40.
Moderator/ica: nadicab

.Nadam se da će se ubrzo okrenuti. Nadam se da zaborave te " prisile" koje im radimo, i da to ne ostavlja neke posljedice. Ili mi to puno teže podnosimo nego naše male i malo veće štruce, kako je netko ranije napisao.

. Pa mali je super, uz malu pomoć je sam došao do toga. Zaista mi je drago. Znam kako se veseliš. Ja se stalno nadam ali nama ne ide, pa ne ide.Neće se više ni do boka okrenuti, a moram ju stalno okretati, i onda idemo protiv njene volje, i protestira, plače i neće i neće, ili ne može. Dr. je rekao da bi volio da se okrene do 7 mj (imamo još 3 tj). Evo, martina mama, ja sam se taman skulirala i rekla kada bude, biti će, a dr. nam postavio rok. 

nabavili smo i mali bicikl koji nam sluzi kao sobni..buduci da nen vidi nikad mu nece sluziti zato da ga vozi vec da vjezba pedaliranje,odnosno da malo aktivira misice..a napravili smo mu to tak da ne moze nikam jer smo stavili pomocne kotace i malo stisnuli kocnicu na kotacu pa da mu bude teze okretati..ali jos mu je malo preveliki,fali mu 1cm do pedale,pa moramo pricekati da malo naraste.. 

. Pa mali je super, uz malu pomoć je sam došao do toga. Zaista mi je drago. Znam kako se veseliš. 

stvarno me izludio koliko je bio zlocest...grrrr...
daj nam pojasni..

. mama plaće po običaju

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.