Sada je: 11 kol 2026, 12:45.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

nasla sam trazeci fotke na googleu, mislim da ima fisher price ali ne mogu naci

17.01.2009.
ali najvažniji razlog je da nije mogla ali doslovce tri sekunde sjedit na jednom mjesti pa tako ni na tuti.

a za stepenice nisam nikad čula. genijalna stvar!!!

) pa kad će jest ovako pa kad onako, kad će jest sama - više apsolutno ništa ne iščekujem nit mislim nametati nit imam dobni okvir u glavi kad bi ti ona trebala/moć.

Čak i sad joj se ponekad dogodi da joj 'utekne'.
. Početkom siječnja 2009 ja već lagano luda jer on je kao bez pelene od ljeta 2008, samo ju ima za noćno i dnevno spavanje i samo treba stalno pratiti kad je bio piškiti i kakati jer u suprotnom on piša u gaće. I tada, s njegovih 2 god i 8 mjeseci , usred zime, svi ga po mojoj direktivi prestaju vodati na wc i puštamo ga da se upišava kako bi sam skužio kad mora ići i na vrijeme tražio ići na wc. Nakon 2 veće nezgode (to su bile prekretnice), od kojih jedna doma a jedna nasred TL
, a posebno to da smo svi mi "ostavili " pelenu sa godinu, godinu i pol. Da, istina je da nam nije bila na guzi, ali su nas zato naše mame još mjesecima iza toga vodale svakih sat dva na wc
dok nismo bili dovoljno odrasli/zreli/spremni/štoliveć da sami znamo kad trebamo ići i da sami znamo na vrijeme tražiti . 

ema emily je napisao/la:Moje dijete još uvijek nije spremno u potpunosti ostaviti pelenu a ima 3 godine i 7 mjeseci.
Ne zanima me kad je tko ostavio pelenu, a posebno to da smo svi mi "ostavili " pelenu sa godinu, godinu i pol. Da, istina je da nam nije bila na guzi, ali su nas zato naše mame još mjesecima iza toga vodale svakih sat dva na wc
dok nismo bili dovoljno odrasli/zreli/spremni/štoliveć da sami znamo kad trebamo ići i da sami znamo na vrijeme tražiti .
S drugim djetetom ću drugačije, to je jedino sigurno

cemu skidati djetetu pelenu ako jos nezna reci da mu se piski ili kaka?
pricekat cu jos malo dok ne nauci reci da je piskio ili kakao

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.