a jel mamin slatkiš ostala doliSada je: 12 kol 2026, 13:46.
Moderator/ica: nadicab
a jel mamin slatkiš ostala doli

madir je napisao/la:bogu fala šta nismo išli

lucija1976 je napisao/la:madir je napisao/la:bogu fala šta nismo išli
ako meleni ne treba logopeda, psihologa, radnu terapiju uz vježbe i masažu koja traje cca 10 min po meni je bolja opcija intezivnijeg vježbanja doma

hahahah kako si ti kako antonio pozz 

mamin slatkiš je napisao/la:draga madir evo me vratila se ,nisan se stigla javit dok sam se malo oporavila hahahahahahaha sta ima s tebom,bas ka sta je luce i rekla nije nesto al eto...![]()
onda?imali ste avantutu ,jel?a ante kako je on podnija,jeli mu barem pomoglo?mi i dalje vježbamo svaki dan u plaču-osim nedilje,to nam je praznik.haha.dobar je napreduje,polako i dalje,al mičemo se naprid.nadam se da se i vama vidi poboljšanje. 

mamin slatkiš je napisao/la:a dobro je stabilnije seta i to samo smo dobili da moramo nosit zavoje,bas ih moram naruciti iz njemacke samo cekam sad mi je 29 kontrola u ceprnje pa da vidin sta ce mi ona rec.ajde drago mi je da napredujete ja s njim nesto sama vjezbam ali sve mi se pari da to nije to,moj ante ti je tamo non stop plaka i na masazi i na vjezbama,cak san ga tribala ostavljat da bi manje plaka,al dobro prezivili smo ,samo basnmi je drago staje bija s dicom igra se i to dosta je napredova sta se toga tice i naucija dosta novih rici i to,kako je doma uvik sam ,bas razmisljam da ga upisem u vrtic.....,jesi uredila kucu,ja okitila vec bor on mi do sad razbija vec 10 kuglica sta cu proc ce i to....![]()
![]()
![]()
.a mi smo bor i jaslice stavili na stol,tako da mu je to nemoguća misija.baš mi je drago da ima pomaka.lipo se naigra i družija sa drugon dicon.moj se počeja dizat uz kauč i to mu je sad glavna fora.ma triba samo vježbat i doće sve na svoje.ljubi antu i ako se ne čujemo sretan i blagoslovljen božić 
mamin slatkiš je napisao/la:a dobro je stabilnije seta i to samo smo dobili da moramo nosit zavoje,bas ih moram naruciti iz njemacke samo cekam sad mi je 29 kontrola u ceprnje pa da vidin sta ce mi ona rec.ajde drago mi je da napredujete ja s njim nesto sama vjezbam ali sve mi se pari da to nije to,moj ante ti je tamo non stop plaka i na masazi i na vjezbama,cak san ga tribala ostavljat da bi manje plaka,al dobro prezivili smo ,samo basnmi je drago staje bija s dicom igra se i to dosta je napredova sta se toga tice i naucija dosta novih rici i to,kako je doma uvik sam ,bas razmisljam da ga upisem u vrtic.....,jesi uredila kucu,ja okitila vec bor on mi do sad razbija vec 10 kuglica sta cu proc ce i to....![]()
![]()
![]()

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.