Sada je: 12 kol 2026, 18:03.

Kalos - pomoć + što nam treba za tamo?

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: Kalos - pomoć + što nam treba za tamo?

PostPostao/la Madir » 30 stu 2009, 22:00

:mah a jel mamin slatkiš ostala doli
„Sve, dakle, što želite da vam ljudi čine, činite i vi njima.“ (Mt 7,12a)
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la lucija1976 » 01 pro 2009, 10:56

Je, ona je na vikend dobila posjet od ukućana, pa kad joj je muž skužija da vikendom nema ništa ukrca je i nju na trajekt- :)
Velika većina mamam koje su nastavile sa terapijom su išle doma na vikend
lucija1976
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Madir » 01 pro 2009, 11:38

bogu fala šta nismo išli
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la lucija1976 » 01 pro 2009, 12:09

madir je napisao/la:bogu fala šta nismo išli

ako meleni ne treba logopeda, psihologa, radnu terapiju uz vježbe i masažu koja traje cca 10 min po meni je bolja opcija intezivnijeg vježbanja doma :)
lucija1976
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Madir » 01 pro 2009, 22:56

lucija1976 je napisao/la:
madir je napisao/la:bogu fala šta nismo išli

ako meleni ne treba logopeda, psihologa, radnu terapiju uz vježbe i masažu koja traje cca 10 min po meni je bolja opcija intezivnijeg vježbanja doma :)

dobro je znat i takve stvari,kalos nam ostaje ka druga solucija tj.kad i ako više ne budemo mogli plaćat vj.doma.bogu fala ne triba nan ništa od toga osim vježbica. sad ću doobro razmislit za kalos .okrenit ću se biokovki ako nam bude tribalo.jedva čekam maminoga slatkiša da se vrati.pozz :mah
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la lucija1976 » 04 pro 2009, 21:57

Tribalo bi dobro provjerit jer je Mamin slatkiš u Kalos išla preko Orebića tako da se njoj svakako više isplatilo da je išla u biokovku nego ovamo, a sad kakvi su uvjeti u Biokovki ne znam.
Ja sam u svakom slučaju više za "kopno" osim u periodima kasno proljeće do rana jesen kad je vrijeme super.
U Kalosu mi se općenito nije sviđao tretman roditelja i djece, a u konačnici izgleda da je apartman u privatnim kućama upola jeftiniji nego u Kalosu ako se plaća pa velik broj roditelja sa djecom odlazi u V. Luku te sa djecom samo odlaze na vježbice (ambulantno)
lucija1976
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Madir » 05 pro 2009, 07:57

u 10mj.smo pitali termin u biokovki i rekli nam tek u prvi misec,zato smo se okrenuli terminu u kalosu.nama je to bilo kasno.čuli smo da su se još neke mame vratile ranije. :dunno
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la lucija1976 » 05 pro 2009, 16:57

Da dok sam ja bila dolje vratila se još jedna mama, jednoj su rekli da niti ne treba tretman kod njih jer da je beba ok, a čula sam da su se par mama vratile tjedan prije nego sam ja stigla tamo. :(
lucija1976
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Madir » 05 pro 2009, 22:20

ne znan šta bi rekla...mama koja je bila prije par miseci je zadovoljna,al ima bit da se puno toga prominilo.
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la mamin slatkiš » 21 pro 2009, 10:20

draga madir evo me vratila se ,nisan se stigla javit dok sam se malo oporavila hahahahahahaha sta ima s tebom,bas ka sta je luce i rekla nije nesto al eto... :sajkosnjesko :mah
slika
mamin slatkiš
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lucija1976 » 21 pro 2009, 17:50

Mamin slatkiš- koliko sam vidila tvoj prvi odlazak doma za vikend je bio ko iz filma ;) :srca
lucija1976
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mamin slatkiš » 21 pro 2009, 19:05

hahahahaha da ko iz filma jos gore :sajkosnjesko hahahah kako si ti kako antonio pozz :mase
slika
mamin slatkiš
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Madir » 22 pro 2009, 08:38

mamin slatkiš je napisao/la:draga madir evo me vratila se ,nisan se stigla javit dok sam se malo oporavila hahahahahahaha sta ima s tebom,bas ka sta je luce i rekla nije nesto al eto... :sajkosnjesko :mah

:mah onda?imali ste avantutu ,jel?a ante kako je on podnija,jeli mu barem pomoglo?mi i dalje vježbamo svaki dan u plaču-osim nedilje,to nam je praznik.haha.dobar je napreduje,polako i dalje,al mičemo se naprid.nadam se da se i vama vidi poboljšanje. :mah
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la mamin slatkiš » 23 pro 2009, 12:40

a dobro je stabilnije seta i to samo smo dobili da moramo nosit zavoje,bas ih moram naruciti iz njemacke samo cekam sad mi je 29 kontrola u ceprnje pa da vidin sta ce mi ona rec.ajde drago mi je da napredujete ja s njim nesto sama vjezbam ali sve mi se pari da to nije to,moj ante ti je tamo non stop plaka i na masazi i na vjezbama,cak san ga tribala ostavljat da bi manje plaka,al dobro prezivili smo ,samo basnmi je drago staje bija s dicom igra se i to dosta je napredova sta se toga tice i naucija dosta novih rici i to,kako je doma uvik sam ,bas razmisljam da ga upisem u vrtic.....,jesi uredila kucu,ja okitila vec bor on mi do sad razbija vec 10 kuglica sta cu proc ce i to.... :shock: :kiss :kiss :kiss
slika
mamin slatkiš
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Madir » 23 pro 2009, 23:41

mamin slatkiš je napisao/la:a dobro je stabilnije seta i to samo smo dobili da moramo nosit zavoje,bas ih moram naruciti iz njemacke samo cekam sad mi je 29 kontrola u ceprnje pa da vidin sta ce mi ona rec.ajde drago mi je da napredujete ja s njim nesto sama vjezbam ali sve mi se pari da to nije to,moj ante ti je tamo non stop plaka i na masazi i na vjezbama,cak san ga tribala ostavljat da bi manje plaka,al dobro prezivili smo ,samo basnmi je drago staje bija s dicom igra se i to dosta je napredova sta se toga tice i naucija dosta novih rici i to,kako je doma uvik sam ,bas razmisljam da ga upisem u vrtic.....,jesi uredila kucu,ja okitila vec bor on mi do sad razbija vec 10 kuglica sta cu proc ce i to.... :shock: :kiss :kiss :kiss

haha,ante huligan razbija balune :lol .a mi smo bor i jaslice stavili na stol,tako da mu je to nemoguća misija.baš mi je drago da ima pomaka.lipo se naigra i družija sa drugon dicon.moj se počeja dizat uz kauč i to mu je sad glavna fora.ma triba samo vježbat i doće sve na svoje.ljubi antu i ako se ne čujemo sretan i blagoslovljen božić :mah
Madir
Carica od jaslica

PostPostao/la lucija1976 » 25 pro 2009, 20:35

mamin slatkiš je napisao/la:a dobro je stabilnije seta i to samo smo dobili da moramo nosit zavoje,bas ih moram naruciti iz njemacke samo cekam sad mi je 29 kontrola u ceprnje pa da vidin sta ce mi ona rec.ajde drago mi je da napredujete ja s njim nesto sama vjezbam ali sve mi se pari da to nije to,moj ante ti je tamo non stop plaka i na masazi i na vjezbama,cak san ga tribala ostavljat da bi manje plaka,al dobro prezivili smo ,samo basnmi je drago staje bija s dicom igra se i to dosta je napredova sta se toga tice i naucija dosta novih rici i to,kako je doma uvik sam ,bas razmisljam da ga upisem u vrtic.....,jesi uredila kucu,ja okitila vec bor on mi do sad razbija vec 10 kuglica sta cu proc ce i to.... :shock: :kiss :kiss :kiss

U koliko sati imaš pregled, mi u 12,00??
Jesi uspila nači zavoje, meni teta prekofrendice tražila u Belgiji i iako sam joj rekla prave ovi ovu uvjeravali da tih nema i dali joj krive. Sad sam u daljnjoj potrazi za zavojima :mrgreen:
lucija1976
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lucija1976 » 26 sij 2010, 15:01

Jel ijedna od vas kojima su preporučili uspjela nabavitiHartmann elastikon zavoje- mi još nikako.
Svima vani daju nekakve zamjenske koji nam ne pašu :angry
lucija1976
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Tanja77 » 26 sij 2010, 17:04

Ne znam odakle si ja sam ih nabavila kad sam bila u Zagrebu, tržnica Dolac, Marketing za lijekove na prvom katu, dođeš, naručiš i za dva dana dođeš po njih. Ako nisi iz Zagreba ako imaš koga neka ti ih naruči. Cijena je bila negdi 80tak kuna.
Tanja77
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lucija1976 » 26 sij 2010, 21:44

Šibenik, probat ću naći tel i pitati. vani su navodno 3-4 eura no niko da ih uopće nađe .
Tražilo ih par ljudi
lucija1976
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la mamin slatkiš » 17 vel 2010, 17:17

luce ja moran kupit sad ponovo zavoje 6 jer su mi oni u kalosu rekli 8 a boze svak vodi svoju politiku a ima ih kupit te sta meni trebaju negdi u splitu u nekoj ljearni dala mi je ova nada za zavoje adresu i sve nismo vise u ane pribacili smo se sad u te nade pa cemo vidit kako antonio pozz :kiss :kiss :kiss :mah
slika
mamin slatkiš
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lucija1976 » 20 vel 2010, 11:48

Koja cijena je tih zavoja i di ih ima za kupit???
lucija1976
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Prethodna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.