To je baš me time.
I bravo, olja! Ti si krenula žestoko!
Ja sam malo pojačala zadnjih dana minutažu; skroz lagan tempo, ali dulje nego inače...
Sada je: 26 kol 2026, 13:18.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

koji se razumije u vježbanje kaže da uopće nije potrebno voziti toliko dugo; kaže da je 20ak min dnevno O.K., ali da treba voziti različitim tempom; lagano-brzo-lagano-brzo... I da je čak dobro napraviti i pauzu, ne vježbati svaki dan...

) kosta cca 400 kn, a meni se cini efikasnijom spravom od stepera.

, ali je u pogonu. jakov mi pokidao sve mjerače, ali vrijeme si mjerim satom na zidu i vozim oko 15-20 min

Korisna stvarčica, pogotovo meni jer sam se ja podosta brinula zbog inače svog zdravstvenog stanja - pijem ljekove za snižavanje tlaka koji mi ubrzavaju rad srca pa onda moram piti i lijekove za smirivanje toga
A ovako se držim pod kontrolom.
prišapnula mojoj mami kak joj se sviđa kak sam skinula kile
škemba i nadlaktice. Plusić ti vježbaš po Cindy? Vježba li još tko po nekome? A da ne traje predugo jer si ne mogu odvojit toliko vremena za vježbanje dnevno - 25-30 minuta orbija + nekakvih 10 min vježbanja mi ej maximum 

(ali sam se zato najela pistacia u 11 navečer pa mi je jučer cijelo prijepodne bilo zlo
)
možda da počneš, ne bi te toliko prala savjest... a TM sreetan 

Tonka.M je napisao/la:Dugomožda da počneš, ne bi te toliko prala savjest... a TM sreetan

mirbi je napisao/la:Da, razmišljala sam i o tome. Dobila sam 150 kn za rođendan, još samo par stotina kuna.
ma znam kako je.. da meni nema naše plusić i ja bi bila u banani 

mirbi je napisao/la:Ajme, još ćete me natirat da dignem kredit za orbitrek.

VIPmama je napisao/la:Nego, olja, daj te informacije crno na bijelo, što samo za sebe držiš![]()
A sto se vjezbi tice, na youtube sam ukucala "leg magic" i tako pronasla neke vjezbe koje sad radim.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.