nego, mene zanima kako sve mogu izgledati epi napadaji? mene kod lovre zabrinjava njegovo ponasanj, ispadi bijesa i nekontrolirano plakanje i vristanje pa cak i skakanje.. to je bilo jako znacajno prije nekih 2 god, kad bi on tako reagirao kad nesto ne bi bilo po njegovom, no posto je nalaz bio uredan a on se smirio cim bi dobio zeljeno, ja sam to prepisivala njegovoj ,ajmo reci razmazenosti..
no ovo sto se sad desava s njim, nema veze s time.. vec i prije samog eeg nalaza sam primjetila promjene u ponasanju, brzo bi ispadao iz kolosjeka, bio je cendrav, nezadovoljan, brzo bi se radi necega rasplakao, vjezbanje gotovo da je nemoguce provoditi kolko ga odbija..
ali danas mi je oduzeo pola zivota. popodne se iz neznam kojeg razloga rasplakao, i tako vristao, urlao ko da ga neko kolje, skakao po koljenima po sobi, nisam ga mogla uopce smirit. svjestan je svega, u nekoliko navrata mi je i rekao-ides mami i pruzio ruke, ali si ne moze pomoci da se smiri. to je trajalo oko 1 sat i zatim sam ga uspjela smiriti. to je ponovio jos 2 puta ali s kracim trajanjima. trzanja nikakvih nije bilo, grcio je i tresao ruke usljed placa-al to radi oduvjek kad place il kad nije po njegovom,(onako cvrsto mase rukama)i cijelo vrijeme je svega svjestan. pedijatrica nam nije radila, a nisam znala jel da zovem hitnu il ne, jer velim, vec smo to s njim prozivjeli a prepisivali svemu samo ne epi napadima.
neuropedijatu idemo tek s nalazom mr-a, a ja cu dotle poludjet od brige..

kad se smirio bilo sve ok, trazio pjesmice i cuvanje, i veseli isao spavati, jedino se nije htio kupati a inace to obozava..
dok moj mozak nije počeo relativno funkcionirati pa sam se sjetila blaže varijante - epi napada. 

saživjela s tim i jedino ukoliko je curica prehlađena i ima temp. uzimam ju k sebi u sobu da ju lakše pratim noću.