Ti mali (ako su stvarno napadi) se zovu absensi, iskljuci se na tren-dva i eto je nazad. Njih karakterise gubitak svijesti, a ocuvanje motornog kompleksa, ili kakoseveczove. Drzi ravnotezu, stoji ili sjedi - al' bulji u prazno. Kazu - ni ne sjecaju se da se desilo. Interesantno. Ovi nasi su vec ozbiljniji, mozda po tome sudim preostro.

- absensi - tako je te napade nazvala i šk. pedijatrica kod pregleda za upis u školu. Svi vi koji imate djecu s pp ste tako divni i hrabri roditelji. Primivši u svoju kuću djecu s teškoćama (došli su kao zdrava djeca, ali se odmah vidjelo da nije tako) pakleno sam se bojala i strepila kako ću s njima, kako će moja biološka djeca sve to prihvatiti. Ali oni su toliko divna i topla djeca, daju toliko ljubavi i neizmjerno su obogatili moj život - ponekad mislim da su oni imali veći utjecaj na mene , nego ja na njih. Uz njih naučila sam koliko su posebni i...usrećuju me svaki dan.Sad shvaćam od kud svi vi crpite snagu za svakodnevnu borbu i svima vam od srca želim uspjeh u njoj... 

kao prevenciju?