ja sam dobila te sesirice i uopce mi nije jasno kad i kak se to koristi,bas su mi cudni

Sada je: 28 srp 2026, 08:51.
Moderator/ica: Diami

Mrđi je napisao/la:
i jedno cisto onako pitanje s kojim en znam di bi: zasto ako dobijes drip moras po porodu i sivanju cekat da sva tekucian istece?

(tako je men bilo u pri prvom porodu)
Mrđi je napisao/la: japanke za pod tus.
kud s mokrom pelenom

Mrđi je napisao/la:znaci da je u biti dobro primit drip?
Plusic je napisao/la:to su sve detalji koji mene npr zanimaju, jer ja sam o svemu imala pravo odluke, sve me se pitalo, objasnili su i meni i MMu , i cekali nas odgovor za daljnje akcije.

Krumpirić je napisao/la:Mrđi je napisao/la:znaci da je u biti dobro primit drip?
ma zašto to, pobogu??
pa lučiš prirodni oksitocin. Ja nisam primila ni injekciju, rekla sam da ne daju ako ne treba, i nije trebalo.
dojenjem se stišče maternica, jer se dojenjem luči oksitocin.

Krumpirić je napisao/la:Mrđi, drip je samo nekad pozitivna stvar, rijetko, to šta se kod nas daje rutinski, eh,..

Krumpirić je napisao/la: samo što po pitanju poroda imamo još puuuuuuno posla

Krumpirić je napisao/la:48h, sigurno ne 6h![]()
ali smatram da postoje situacije gdje treba.48h, sigurno ne 6h

Mrđi je napisao/la: zaboravih reci ja sam sesirice koristila radi "rascvjetane" bradavice i stvarno mi je pomoglo.
nisam ih ni ja nosila sobom,nisam ni mislila da će mi trebati,ali eto jesu,ne zbog rascvjetanih,već uvučenih bradavica...bez njih nikako nisam mogla početi dojiti,zbog velikih prsa itd itd...jednom kad je M.uspjela povući,išlo je lakše,i kad sam 3 dana nakon poroda stigla doma,odmah sam poradila na izbacivanju šeširića,što je i uspjelo,i uspješno sam dojila još 15 i pol mjeseci...

Tra la la! I jaaa istooo! (Eto isplatilo se zatrudnot treći put, ha!
Da vidim i ja to čudo!)
valjda tija reć da nisam rizana od uva do uva) pa se štrapala OCTENISEPTOM. Odlična stvar. Ne peče, koristila ga i za bebin pupak.

10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
") ovjerenom kod javnog bilježnika. toga bi se morali držati da ne završe na sudu.Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.