Mamabina, nećeš vjerovati, ali baš sam danas htjela pitati, kako " hodaju" male valekice, i eto ti nam se javiš. Čestitam,

super kako je Sara sve to lijepo postigla, kao zdravo dijete. Cipelice su preslatke, sada će mala gospodična moći i u šetnju.Kako veseli pročitati da je netko od vježbača prohodao.
Lijepo je i za čuti da te obitelj podržavala, to puno znači. Svi su vjerojatno presretni.
A to za vježbanje nakon prohodavanja, nisam niti pitala, kada smo mi još jako daleko od toga. Ali idući tj. idemo u polikliniku, pa mogu onako usput pitati doktora. Neobično mi je da morate i dalje još tako dugo vježbati kada je Sara uredu, a i sama kažeš da nije bilo tih patoloških obrazaca, pa kako da se vrate kada ih nije niti bilo.
Ja sam prije par noći sanjala, da dolazimo u polikliniku, a meni stopala stoje kao u djeteta s cp. I kaže Polovina, vidiš, da se i nakon toliko godina mogu vratiti patološki obrasci. I trči brzo po neku terapeuticu i viče, brzo, brzo, moramo mami ispraviti stopala.

. Ja se stalno bojim da Jeleni odnekud ne izviri izvijanje, a stopala su joj malo nahero, pa ih intenzivno vježbamo.
Moram ju pohvaliti danas, nije ono kaj bi ja htjela, da se podiže na ručice, ali akcija hvalevrijedna. Demolirala je puzzle. Okrenula se na trbuh, pa oko osovine tijela za 90 st, do ruba puzzli i nateže ih i gricka, to je omiljena akcija.Onda se vjerojatno slučajno vratila natrag na leđa, i kako je držala puzzlu povukla ju je i izvukla van. Onda je još i broj pobjedonosno izvadila i mahala njime i grizla ga. Vratim ja puzzlu natrag, a ona se opet okrene i na isti način ju iščupa van. I tako je onda redom izvukla još 5 kom.I opet se danas rotirala do iznemoglosti, više nije niti sekunde mogla biti na rukama, odradili danas 40 min " stajanja na rukama".I za nagradu nisam ju više maltretirala.