Sada je: 27 kol 2026, 22:46.

) pogledu. A znam da ima ljudi koji nisu bili zadovoljni s njom. 

. Pregled + UZV je bio 800 kn, urinokulturu kateterom placamo 250 kn.

I da, oba puta mi je odgovorila u roku od 1h. Ma stvarno su super.
ako ti ima ceste bakterije nemoj cekat jer je vrlo vjerojato da ima i refluks . napravi uk i urin u bolnici a ostalo ce ona, uzv i pregled dalje. ali s tim friskim nalazima dodji. uzv i uroflow + pregled mi placamo oko 700 kn. pisi joj na mail sto je s djetetom pa ce ti sama reci sto i kada da se narucis.otpis na patku.
mi smo bili njen pacijent dok je još radila u klajićevoj i došli za njom u helenu. naša su iskustva sve u superlativima.

Ja sam njega naučila da se popiški u čašicu tak da nam vrećice više nisu problem...ali kožica na pimpiju se neda prevući skroz, pa neznam dal svejedno urin "na putu u čašicu" može pobrati bakteriju izvana

ali vjerujem da je ova urinokultura točna, jer se sad baš žali i plače kad piški, a prije kad je bila pseudomonas se nije niš žalil...

ali kožica na pimpiju se neda prevući skroz, pa neznam dal svejedno urin "na putu u čašicu" može pobrati bakteriju izvana![]()
Naravno da može al neprevlačenje kožice preko nije razlog zašto bi pobralo bakteriju.

No svakako je drugacije kod vas velikih koji mozete izuzeti prvi mlaz, mi to ne mozemo pa zato radimo kateterom.

)

. 

esko je govoriti naravno na pamet, po mojem dugogodisnjem iskustvu pretpostavljam da ti dijete nema refluks, jer bi da ga ima imao problema sa urinoinfektima.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.