evo mi smo počeli s jabukicom - 10 dana prije 6 mjeseci. stalno sam nekako bila sva isprepadana s tim početkom - kad, s čim, kako i sl. i onda mi jednostavno došlo i nekako mi je sjelo - danas krećemo. i onda smo lijepo sjeli za stol u hranilicu, stavili podbradnjak, malo se igrali jabukama na stolu i onda konačno probali. uglavnom, imamo domaće jabukice, prefine, slatke, nešpricane nikada, nisam ih miksala nego sam samo protisnula kroz gnječilicu za češnjak. dakle, koja je to faca bila - nisam uopće znala da se može tako strest i namrštit
popije one odvratne D kapi i poliže žlicu, a ovo - slatko ko da je pošećereno, a on - sav se jadan streso od odbojnosti. ja sam prvo mislila da ga smetaju te mrvice (jer nije miksano), ali ni sokić mu nije bio po volji. to je bilo presmiješno!!!! dala sam mu u rukicu i komadić oguljene jabuke i dva puta je desnima odgrizo komadić i pljucnuo van. ali i onda je pravio face kad bi jabuka dotakla usta 
usprkos svemu ja sam zadovoljna jer je već drugi dan bilo malo manje mrštenja i malo je te mrvice premetao po ustima jezikom i žvakao i na kraju malo i gutnuo par puta. ali žvakao je - to mi je bilo najljepše od svega. onda onak ko da će pljunut pa ipak vrati jezikom u usta, pa onda vidim te mrvice oko desni, pa me gleda i smije se - ko da se igra s tim u ustima, pa priiča nešto a mrvice ispadaju van, ali na kraju ipak malo i proguta

eto, samo sam htjela reć da mi je puno pomoglo što sam ranije čitala ovdje da je normalno da se mršte i da ništa ne pojedu i da sam i ja zbog toga na kraju bila zadovoljna iako je prvi puta jabuka tek dotakla jezik, ali za sada nam je to sve (ova 2 dana) jaaako zabavno

. 

, jedino mrkvu, a to necemo jer zatvara

!!