Sada je: 11 kol 2026, 04:27.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy
ali šefovski mi je mogao uvijek vratiti ako bi se kačila s njim
Meni je to bio jedan od razloga za izabrati čuvalicu ispred jaslica.mi smo tako prvu godinu malu vodili na četiri sata i plaćali puno vrijeme.

skorpionka je napisao/la:ali šefovski mi je mogao uvijek vratiti ako bi se kačila s njim
Da, ovo je točno. Jako je malo poslova gdje možeš pratiti ritam uz uobičajene jaslicke bolesti i bolovanja radi istih.
Moj šej je jaaaako, jaaako okej kad su djeca u pitanju i po tom kriteriju bi ja mogla bez riječi biti tjedan dana na poslu, dva tjedna doma.
Ali uz takav ritam nema šanse da bi moj posao imao ikakvu kvalitetu, jer te onda netko ad hoc mora mijenjati a on već ima svoj raspored.Meni je to bio jedan od razloga za izabrati čuvalicu ispred jaslica.

lastavica je napisao/la:skorpionka je napisao/la:Pa ja sam Eli pala na dupe kad sam vidjela 28 djece na spisku.
zaista su se u odnosu na prije grupe povećale, mislim da je kod nas prve godine bilo upisano 18 djece. A onih koji su krenuli u početku ih je bilo manje od 10, a ostala su stizala malo po malo kako su navršavala godinu, a neka i nisu, čuvala su mjesto. Tako da je kod nas te prve dvije jasličke godine bilo relativno malo djece.

Mi smo Filipu pisali jaslice kad je imao mjesec dana, i kreće u 9 mj. ( imati će 1, 5 g.)

Znam da prvi dojam može jako prevariti, ali ja sam svejedno oduševljena s obzirom da je čuvala i dosta djece iz našeg sela, a i o njoj sam čula samo sve najbolje.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.