5ra je napisao/la:petrunjela je napisao/la:Pozdrav svima! Zanima me da li svome Tinu od 6,5 mj. smijem davati kukuruzni cornflakes, onaj obični koji sam pronašla na odjelu dijetetske hrane. Mislila sam mu to zmiksati malo razmočiti u vodi ili ad mlijeku i promiješati s voćem koje mu ovako nikako ne ide u usta. Znala sam ga zavarati tako da sam ga kombinirala s rižinim pahuljicama ali sada voće odbija i na taj način. A ne znam da li smijem ovo koristiti pa molim savjete?
Ja ne bi davala cornflakes jer ima dodataka soli i šećera u njemu , ako sam u krivu , slobodno neka me se ispravi.Probaj mu ponuditi prosene pahuljice ili baš sam proso kao dodatak voćnoj kašici. Možda da mu probaš napraviti pauzu sa voćem , možda se predomisli
isto ovako, ja bi davala proso, amaranth, kvinoju, puru, pahuljice prosa, rižine pahuljice, griz od pira...

Probaj mu ponuditi prosene pahuljice ili baš sam proso kao dodatak voćnoj kašici. Možda da mu probaš napraviti pauzu sa voćem , možda se predomisli 

) ili hoće grebati zubima jabuku (oblu, ne na komadiće, da nema tanke djelove, pa da ne može nigdje zagrist)

da se prebacim na onaj topic mame paničarke
), tako je otvarala širom usta, a onako miksano na žlicu ni luda...
Nakon par dana pauze baš ću mu probati tako dati bananu. Javit ću rezultate.
i ti si i dalje kod te liječnice i imaš joj povjerenja dovesti dijete