Sada je: 28 srp 2026, 08:51.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

ivana7997 je napisao/la: u redu je dojiti dok je mami i bebi gust. dakle, kad mami vise nije gust, ili joj dapace smeta, ima pravo reci da je dosegnula svoje granice i da vise ne zeli i ne moze. i ima pravo to provesti, dapace, mislim da je duzna to učiniti
u protivnom salje pogresne poruke, gubi integritet i gazi svoje granice.
a dijete to vidi i zbunjeno je sasvim.

ivana7997 je napisao/la: prelazenje vlastitih granica nema nikakva smisla

Mogao bi on i do polaska u školu, čini se! Šala mala.. ali zbilja malac obožava sisati i nema namjeru uskoro prestati! 

Krumpirić je napisao/la:postoje granice i granice,neke žene nakon određenog vremena dojenja/provedenog s djecom doma/nečeg trećeg, postanu apsolutno nesretne,misle da podnose preveliku žrtvu, ne vide nikakvu svrhu svemu tome, vide samo da su umorne i nesretne...to baš i nije stanje u koje se treba dovesti.

za svoja prava!
. Ma nije ona čak ni mislila ništa loše,ali je prvi put loše ispalo iz njezine dobronamjernosti.Tako da sam drugi put bila sigurna u sebe i uspjeh nije izostao,dojimo do danas i tko zna do kada...

Sanika je napisao/la:Anika bila je tema o tome, mislim da je psialo da se može bez problema nastaviti ako je prekid tako kratak. Na putu se izdajaš, a kad se vratiš cica u akciju. Mislim da je Helena71 o tome pisala.

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.