sva sreća pa sam naišla na vas!Sada je: 25 srp 2026, 04:38.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
sva sreća pa sam naišla na vas!

(znači sve bez glutena), a kad to kombiniraš sa rusulicinim bezjajčanim jelima, imaš jackpot!
,nadam se da nešto tog kalcija i on primi.I da mu ne šteti.Piše na kutiji 2 dnevno,ja popijem samo jednu.I sad imamo ono brašno bezglutensko od kukuruza i riže,ispekla sam danas malom čovjeku kruh,kako ga je samo pohlepno jeo!Ma klopa on sve sad meni:rižu,povrće,krumpir,meso,voće.A ja apstiniram od kave s mlijekom,pijem čistu crnu,a apstiniram i od čokolade,a totalni sam ovisnik...Ne jedem ništa u čemu ima tragova mlijeka,soje,orašastih plodova(premda na to nema dokazanu alergiju ali mi se jednom gadno osuo od bajadere),glutena,pšeničnog brašna.Jer ga dojim,i tko zna koliko ćemo još dugo dojiti,to nam je jedino mlijeko koje imamo za njega(koje prihvaća).

A za to sojiono mlijeko znam,i ja sam ga nekoliko puta probala,ali budući da to ne smijem,onda to otpada.Za zobeno ne znam,mislim da sam pročitala da zob ima u sebi gluten,pa ni to ne bi smjela zbog njega.Preostaje još rižino,pa ću probati to kad idući put odem do dm-a(a baš sam jučer bila...).A sezam imam u ormeriću,često sam njime posipala salate,jela,svi ga volimo.Sad malo pauziram jer ne znam da li mu može smetati,jer to je sjemenka,oprezna sam stime kao i sa orašastim plodovima.Skroz sam splašena sad po pitanju svega,bojim se da opet ne razvije kakvu alergiju na što drugo.Ali mislim si i sama da je sezam ok,da bih mogla probati.Što vi kažete?
Kao,da se ne zagrcne,ili kao da uopće mne diše dok ga jede,ne znam.Ma još ću ja pričekati s medom,on sadrži te peludne alergene,premda nije alergičan na pelud(tako barem kaže test),dva puta mi se osuo od nekog cvatućeg stabla i nekog livadnog cvijeća-korova.Ono,gadna reakcija,završili na hitnoj koliko su mu oči naotekle i pocrvenile i oči i kapci o koža okolo.Pa me čudi kako nije alergičan?!

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.