Otkad sam rodila (nesto slicno se dogadjalo i nakon prvog poroda, al je brzo proslo, pa sam to shvatila ko posljedicu poroda) osjećam mjehur.
Sada je: 29 kol 2026, 22:47.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

ivanaCH je napisao/la:spusten mjehur (imam isti problem), zadrzava se mokraca.meni nije isto uvijek, ali zimi obicno vise patim. zato sto se mokraca zadrzava podlozniji smo infekcijama, tako da ovo s krvi upucuje na infekt. i da, boli prilikom odnosa (u nekim polozajima)

) ne piskim vise od 4-5 puta ko sav normalan svijet. Inace mi je zima teze razdoblje i imam ceste cistitise. Pij malo vise da se mjehur bolje ispire.

IINA je napisao/la:Probaj vježbati, ne može škoditi.
Al ja mislim da je ovako kako ivana kaže, operacija jedino
trajno i stvarno rješenje![]()
Možda da nije prošlo toliko vremena![]()
Jer, može se raditi o povredi, a može se samo raditi o prerastegnutosti,
tj. opuštenosti, koja jse možda mogla nadoknaditi.
a možda još i može

sad dali je u pravu...
...

), otpustiti, ponoviti
. Drugi porod ostavio totalno spusteni mjehur. S pisanjem jos nemam problema ali mjehur osjecam. Radim Kegelove kad se sjetim i nadam se da ce pomoci.
tako da ju mogu vidjeti. Malo se oporavilo između trudnoća, a zanimljivo da me za vrijeme same trudnoće ne smeta
. Al ne mogu ni skakati ni trčati, aerobik ne dolazi u obzir
. Kegel i samo kegel .... ovi utežići ne pomažu jer ih ne mogu zadržati u rodnici. Kaže moja dr da odem na operaciju kad završim s rađanjem.

Krumpirić je napisao/la:ništa. nije bilo ništa. btw, akutni problemi s upalom su prestali, ostali su ostali, ali ja sam se saživila s njima
, no da kegelove pomažu, pomažu, jer je i meni ginicka rekla da se vidi da sam ih radila i da je stanje sada puno bolje...

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.