folne je napisao/la:mamica i tatica pogledaj olji podnick.
i ja bi isto malo previše, ali kile luduju, a crijeva štrajkaju

Sada je: 06 kol 2026, 15:37.
folne je napisao/la:mamica i tatica pogledaj olji podnick.

Tmama, u zoni ne vode brigu o tome, dapače, često obrok upotpune voćem. meni osobno bolje paže ovako kako Lik kaže.

obicno mu dam prije karatea jer tad mu i treba vise secera

jest da nije hrvatska, ali mi je finaaa
i meni je dorucak turska kava i cigareta ...ufff, ljepote
Jela bih najranije 3, 4 sata poslije ustajanja.
zvijezda, u tubi. i tocka. 

Znam da vam to zvuci nevjerojatno povezati sa mojom pojavom
nemrem
jest ujutro. A htjela bi.
No, nama se apetit otvara kad netko drugi priprema dorucak
strava

Adorabla je napisao/la:a ima neka fora s proteinima. Ako za veceru jedes puno proetina ujutro ces biti jako gladan. Ima takva neka fora, jeste vi to culi?

Adorabla je napisao/la:a ima neka fora s proteinima. Ako za veceru jedes puno proetina ujutro ces biti jako gladan. Ima takva neka fora, jeste vi to culi?

Jel fini onaj, ja mislim da je meglle maslac sa dodacima vlasac i još što šta
Ja sam ga jednom kupila jer mi je djelovao da bi mogao biti fin, koji zez.

Doručak od dvadeset sastojaka, ou jes. 

Gledala sam djecji MC kad su djetetu od 8 godina dali frizider sa 100 namirnica da pripremi lososa. E to je to 
jel je????? Pa naravno trebala sam odmah pogoditi da je to novi projekt naše drage Antoanetice 

Buhtlica je napisao/la:pa ne treba baš za sve zdrave obroke gomila vremena. tamo je navedena npr. zobena kaša s voćem, pa to je gotovo za tili čas. pa onda jogurt sa žitaricama i voćem. ima jednostavnih stvari. i može se relativno brzo djeci ponuditi / spremiti zdrav doručak, to je više stvar volje nego vremena. ali mnogima je lakše tutnuti djetetu 20 kn u ruku i poslati ga u pekaru po nešto ili u dućan pa si djeca kupe čips, colu i slična veselja.

ali avaj onda nema korice od naranče, nema čokolade naribane po vrhu, nema Quiche od poriluka ili club sendvič

a klincima bi ja pravila svašta kad bi htjeli ujutro jest, ovako mi nema smisla...
Hajdi je napisao/la:a klincima bi ja pravila svašta kad bi htjeli ujutro jest, ovako mi nema smisla...
Zdrav doručak je stvar navike, a na roditeljima je da tu naviku stvore.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.