no, dobro, eto tako mi se čini
Sada je: 11 kol 2026, 11:31.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

. Imao je nalakirane nokte i bebu za igranje, to je faza koju je u jednom trenutko prerasao a da nitko to nije posebno komentirao.ali jucer je ispalo da bi trebali prestati s tom praksom, da ce mu se druga djeca poceti rugati.
meni isti nije jasan ovaj dio, kako je to "ispalo"?

ivana7997 je napisao/la:ja mislim da njima ako su uvjereni da je ok sto nose suknje ne smeta ruganje. ako im smeta, znaci da nisu sigurni u svoj izbor pa odustanu.
marsovka je napisao/la:Mislim da bi sve dao da ima dovoljno hrabrosti i izadje van tako obucen

Rimaithor je napisao/la:Čini mi se da je duga kosa u današnje vrijeme potpuno prihvatljiva i teško da će postati predmet zafrkavanja što se za tajice i suknje baš i ne može reći.
u kućnoj radinosti

hm, meni se cini da decki s duljom kosom nisu rijetkost, i da ne odudaraju uopce
Uz to moj Fran nema teorije da se da posisati, on sebi (a ni meni) nebi bio on bez te svoje duze kose!
i nemam nis protiv te zurke, no, s druge - ne znam kak ce to izgledati sad kad zatopli i kad im pocne bit vruce... 

piškila sam mama, tresla sam pimpeka i oprala ruke
joj ovo mi je super

A i nokte je na nogama imao nalakirane u crno.

.
.
- kad odraste mogu od njega očekivati svakakve modne izričaje - i sad normalono nosi boje - crvena, narančasta ..., jedino roza ne nosi
)
- napominjem da ga curicom znaju nazvati samo u hr Meni ovo na Franikinom linku uopce nije kategorija duža kosa
napominjem da ga curicom znaju nazvati samo u hr

)
, ali ja da ...

stavit ću neku sliku da vidim što ćete vi reć

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.