Sada je: 17 tra 2026, 16:19.

Mekki Torabi - nastavak

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: Mekki Torabi - nastavak

PostPostao/la aneta » 16 ožu 2010, 19:44

Cure moje, vjerovatno će Mekki doći u Zagreb, ali budući da sam bila i u Zagreb i u Maroko, mogu vam reći da
se ne može usporediti. Ovde je masa ljudi, a tamo je grupica. I svakome tko može sakupiti koji eurić toplo bi preporučila put pod noge. A zdravlje nema cijenu.
Pa zdravi mi i veseli bili :kiss
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 17 ožu 2010, 15:05

Mekki dolazi po zadnjoj informaciji početkom 5 mj. a za Sarajevo se šuška da bi ipak možda išao prije dakle sad već u 4mj. No kao i uvjek do pred sam dolzak se ništa točno nezna - pratite Mekkijevu www stranicu tamo će sve pisati na vrijeme a ovo do tada su samo špekulacije. :mah
Potpisujem Anetu!!!!!!
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nives » 19 ožu 2010, 18:44

Pozdrav!!Trenutno sam u Maroku i mislim da sam zadnja tura agencije za maroko.Mekki u Zagreb dolazi u 5 mjesec.Ode ne ostaje još dugo,mislim 20 dana još.Svi koji možete dođite u Maroko jer ovo je sa Zagrebom razlika nebo i zemlja.
nives
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 20 ožu 2010, 23:42

Ako je sve po planu kako bi trebalo biti Nives nisi u pravu jer je planirana još jedna grupa od 6.04.2010.-24.04.2010. no ako si tamo preko agencije molim te prenesi veliki pozdrav Goranu od Danijele mame male Lee ( trebao bi se sjetiti ko smo) i guštaj!!!!!!
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Morana24 » 22 ožu 2010, 03:25

Bok svima! Moja kćer i ja stigle smo iz Maroka prije 15 dana. Bilo je predivno, a Morani je sada puno bolje. Za one koji kane u Maroko evo par korisnih informacija. Prvo, ne idite s agencijom, jer je cijela priča puno skuplja. Sami si rezervirajte smještaj u hotelu Casbah na telefon 00 212 537 74 91 16 (može i na engleskom) ili na mail contact@hotelcasbahclub.com. Dvokrevetna soba s doručkom dođe 58 eura (ili 49 eura manja soba), no možete tražiti popust. Meni su spustili na 53 eura. Ne isplati se uzeti menu za 150 drh (14 eura), kad ručak košta 70 drh ( 6 eura), a porcija je ogromna, može se dvoje najesti. Drugo, ne letite s Air Franceom preko Pariza, jer je povratna karta za jednu osobu 600 eura! Ja sam se nasanjkala, no puno ljudi leti iz Venecije do Casablance s agencijom Air Arabia (nađite na Internetu), povratna karta je od 100 do 200 eura! I ne bojte se sami sve organizirati, ja sam to učinila, a kćer mi je u inv.kolicima, i nije bilo problema.Taksi do hotela dođe vas 400 drh (36 eura) i ne dajte više, jer će vam pokušati naplatiti i dvostruko. Za taksti do Rabata i natrag ne dajte više od 200 drh, a do shopping centra u Temari 60 drh. Cijene su tamo inače pristojne, mnogo toga je jeftinije nego kod nas, naročito voće i povrće, a i meso. Kome se da može si na rešou kuhati u sobi, samo ponesite produžni kabel s tankom utičnicom. Sami si perite veš (usluga im je skupa!), telefonirajte iz govornice s telekarticom (minuta sa Zagrebom 3,5 kune) i kupite si čip za marokanski telekom i ubacite u svoj mobitel. Koga još što zanima moj mobi je 099 61 61 030. :kima
Morana24
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la GOGA1 » 22 ožu 2010, 20:45

:mah
morana ,e ove informacije su dosle u pravi trenutak! :D
Upravo sam sa suprugom dogovarala troskove puta i boravka , kad eto odgovora na forumu!
Imam jedno malo pitanjce , naime koju valutu je najbolje nositi i gdje se isplati mjenjati u njihove dirhame? Kako se soba placa, odmah na pocetku ili na kraju boravka te primaju li kartice i koje? Ja sam narucila taksi hotela , znas li da li je ista cijena ?
Usput , ovo sa kuhalom je odlicna ideja!
Doista mi je drago da ste imale uspjesan put i dobrodosle kuci! :srca
GOGA1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 23 ožu 2010, 01:19

GOGA1 je napisao/la::mah
Imam jedno malo pitanjce , naime koju valutu je najbolje nositi i gdje se isplati mjenjati u njihove dirhame? Kako se soba placa, odmah na pocetku ili na kraju boravka te primaju li kartice i koje? Ja sam narucila taksi hotela , znas li da li je ista cijena ?
Usput , ovo sa kuhalom je odlicna ideja!
Doista mi je drago da ste imale uspjesan put i dobrodosle kuci! :srca

Najbolje je nositi EUR a mjenja se u hotelu iako je najbolji tečaj na aerodromu. Soba se plača na kraju ili kako tebi odgovara ljudi najčešće plačaju karticama pa kombiniraju. Primaju sigurno Master za drugo neznam znam samo da Ameriken gotovo nigdje ne primaju. Što se tiče taksija izabrala si najskuplju varijantu - hotelski taksi je najskuplji! Kuhalo prolazi van sezone, u sezoni kuhanje po sobama nije dozvoljeno zbog ostatka gostiju.

Veliki pozdrav Morani i njenoj hrabroj mami i jako mi je drago da je Morana bolje.
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Morana24 » 23 ožu 2010, 03:12

Draga Goga1, jako mi je drago da su ti moje informacije pomogle. Što se tiče love najbolje je uzeti sav keš sa sobom, a prije nego što platiš sobu možeš novce držati u hotelskom sefu. Ja sam plaćala Master karticom, ali kako je dnevni lim 600 eura, plaćala sam račun pet dana! U bankama inače ne možeš dići eure, nego samo dirhame.
Ovo s hotelskim taksijem je čista pušiona, mene je odrao za 50 eura od aerodroma u Rabatu do hotela, a inače se plaća 25 do 30 eura. Bilo bi bolje da sama dogovoriš taksi, ali odmah i cijenu - od Casablance 400 dirhama, a od Rabata 300 dirhama. Imam brojeve mobitela taksiste Abdelhak taxi - 00 212 67 104 15 63 ili 00 212 66 606 21 23. Natuca malo engleski, pa se može nekako dogovoriti, ali ako imaš nekoga tko zna francuski još bolje. Dečko je super i dobro će te voziti i kad si tamo, no u Maroku ga zovi na 067 104 15 63 ili 066 606 21 23 ili neka ti ga pozovu s recepcije. Sretno u Maroku! :kima
Morana24
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la GOGA1 » 23 ožu 2010, 08:03

:znoj
znaci , odmah na pocetku sam uprskala, mislim na ovo s taxijem,he,he
curke hvala na svim informacijama sad mi je to sve skupa malkice jasnije. Medjutim, znate i same kakvi su muskarci, zena i djete moraju biti sigurni pod svaku cijenu, pogotovo kad putuju bez njih! :D
Opciju da i sama mogu pronaci taxi nije dolazila u obzir! :lol
pusa svima i cujemo se
GOGA1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la GOGA1 » 23 ožu 2010, 08:47

nego , ima nesto sto me doista zanima.Citajuci Vase postice i po nekoliko puta , doista me osupnula Vasa energija kojom zracite. Mozda pretjerujem ili sam previse uzbudjena zbog puta ali doista imam osjecaj da ste pune energije i tako pozitivno zracite da je pravo zadovoljstvo citati sve sto pisete .Makar je sve u sustini neka vrsta izvjestaja ali se to iscitava izmedju redaka.Jednostavno ste mi ustrcale veliku dozu svjetla u ovu moju zbrkanu i depresivnu svakodnevnicu ispunjenu ,vrlo cesto , trenucima nemoci.
A sad napokon i pitanje :lol .Da li Mekki tretira i vas zajedno s djecom i kako komunicirate s njim? Ukoliko imate sliku osobe koja nije s vama a zelite da ju tretira kako mu to objasnite? Ima li on uopce vremena za sve to? Pitanja su mozda bizarna ali imam i drugo dijete koje nece biti sa nama a zeljela bih da ju bar vidi.

:kiss
GOGA1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 23 ožu 2010, 09:16

Evo i ja upadam sa svojim pitanjima. Nives, je li to tel taxija u Rabatu ili Casablanci? Mene je hotelski taxi došao 60E do Rabata (ha,ha). Na recepciji je najbolje mjenjati eure, iako se i oni znaju zabuniti, pa ih treba dobro prebrojati. Ja sam još imala sreću da je s nama bio jedan gospodin koji je već bio tamo, pa mi je puno pomogao.
Goge, kad planiraš u Maroko? Ja i moj sin idemo u 7.mj. Cijene aviona su različite, i to poprilično. I ja sam išla prvi put sama sa sinom, a nisam znala šta me čeka. Mekki tretira i tebe, i dijete i slike, i vodu, možeš s njim pričati, igra se sa djecom, nigdje ne žuri. Ako ti nije fiksan termin, možemo se dogovoriti da idemo u isto vrijeme.
Ako netko ima inf. hoće li na ljeto Mekki biti u Maroku, bila bi mu zahvalna da javi.
Poz ekipo :zivili
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la GOGA1 » 23 ožu 2010, 13:58

super je da tretira sve koji dodju .Mozda zvuci sebicno , ali doista trebam dodatnu energiju .
Aneta , sin i ja krecemo 29.03. i ostajemo do 9.04. doista bi me obradovalo kada bih nekog sa foruma srela, jer vec dugo vremena nisam doma i puno bi mi znacilo da provedemo to vrijeme s nekim iz Hrvatske pogotovo iz ZG ,a da ne govorim o njemu koji bi imao drustvo.
Ukolko si tamo u to vrijeme ,fenomenalno !
e da , da li se moze ponjeti nesto klope ( sin mi je malo zahtjevan ,he he )?
pusa
GOGA1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 23 ožu 2010, 14:54

Goga, mi čekamo da završi škola, pa planiram 7.mjesec. Molim te pitaj Mekkija je li tada u Maroku. Za napuniti baterije, tamo ti je savršenstvo. Uživajte i vratite se sretni :mah
Zaboravih reći: slatkiš, keksiće i sl. stavi u kofer. Možeš i neke sitnice kupiti u kiosku ispred hotela (nije skupo)
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la GOGA1 » 23 ožu 2010, 15:16

aneta je napisao/la:Goga, mi čekamo da završi škola, pa planiram 7.mjesec. Molim te pitaj Mekkija je li tada u Maroku. Za napuniti baterije, tamo ti je savršenstvo. Uživajte i vratite se sretni :mah
Zaboravih reći: slatkiš, keksiće i sl. stavi u kofer. Možeš i neke sitnice kupiti u kiosku ispred hotela (nije skupo)

Nemas problema , pitat cu obavezno iako mislim da je netko na forumu spomenuo da ide u 7.mj. Ali zasigurno cu provjeriti.
pusa
GOGA1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 23 ožu 2010, 16:52

Jučer je umro mladi vizažist Tomo Vrban od karcinom mozga. Išao je i na tretmane kod mekkija, privremno se bolje osjećao, ali na kraju je nažalost umro.
U nacionalu http://www.nacional.hr/clanak/78395/lijecnici-protiv-torabija-marokanac-oboljelima-od-raka-ulijeva-laznu-nadu
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Morana24 » 24 ožu 2010, 02:34

Cure,bok! Onaj broj mobitela je od taksiste iz SKhirata, a on dođe po vas na bilo koji aerodrom.
Goga, ne nerviraj se zbog pušione s taksijem, svi smo to prošli prvi put. :baba
Šteta da ne ostaješ sa sinom duže. Najbolje je ostati mjesec dana, jer onda imaš više od 20 tetmana. Ipak i tih desetak dana nafilat će te energijom i nadam se pomoći sinu.
Na mene su Mekki i Maroko djelovali čudesno, pravi melem za dušu. Tamo sam bila tako smirena i sretna bez razloga, a energija i sada pršti na sve strane. Slika ponesi koliko hoćeš, a i klope u kofer što ti treba. Uživaj i odmori se. Pusa :joy
Morana24
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Nina_ » 27 ožu 2010, 10:38

Pozdrav svima na forumu :)

Iako vas vec duze vrijeme pratim, tek sad sam se registrirala s namjerom da olaksam Gogi njen dolazak u Maroko. Ja se trenutno nalazim u Maroku i bicu ovdje dok ona stigne, tako da ne brine jer nas ima ovdje i sigurna sam da ce joj biti lakse kad sazna da po dolasku u hotel nece biti sama. Trenutno nas je osmero ovdje, ali dvoje odlazi veceras.

Zelimo joj sretan put i vidimo se uskoro.

Pozdrav svima :mah
Nina_
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nives » 27 ožu 2010, 12:14

Nina kako je u Maroku?šta kaže Mekki?malo vas e kad je naša ekipa morala otići?jel me se sijećaš?pozdrav
nives
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Nina_ » 27 ožu 2010, 15:11

Nives ja nisam ona Nina na koju mislis :) Nina i Robi su otisli kuci prije 6 dana (pretpostavljam da si mislila na nju). Ovdje je odlicno. Vrijeme je super tako da su jucer poceli i bazen puniti. Mekki je, kao i uvijek, nasmijan i vesel. Danas smo bas ispitivali kad dolazi u Zagreb i u planu mu je krenuti 01.05. ali ako ovdje bude puno nasih ljudi odgodice dolazak dok njih ne zavrsi. Na pitanje kad se vraca ovamo, receno je da ce biti odsutan otprilike mjesec i pol dana.
Nina_
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la GOGA1 » 27 ožu 2010, 19:54

Nina_ je napisao/la:Pozdrav svima na forumu :)

Iako vas vec duze vrijeme pratim, tek sad sam se registrirala s namjerom da olaksam Gogi njen dolazak u Maroko. Ja se trenutno nalazim u Maroku i bicu ovdje dok ona stigne, tako da ne brine jer nas ima ovdje i sigurna sam da ce joj biti lakse kad sazna da po dolasku u hotel nece biti sama. Trenutno nas je osmero ovdje, ali dvoje odlazi veceras.

Zelimo joj sretan put i vidimo se uskoro.

Pozdrav svima :mah

e pa da znas da si me zaista obradovala, jedva cekam da Vas sve upoznam! Moj mali muskarac i ja slecemo u Casablancu 29.3 u 11.55
( ponedjeljak) i krecemo put Skhirata tako da vrijeme dolaska vi najbolje znate
Prema svemu sudeci internet, laptop i ostala komnikacijska sredstva sljakaju i ne moram se brinuti?
Hvala na javljanju i VIDIMO SE! :joy :joy :joy
GOGA1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IRENA » 27 ožu 2010, 21:41

Sorry kaj se ubacujem ovako na topic na kojem nisam niti imala namjeru išta napisati ogradjujuci se od svojih vlastitih predrasuda ( a priznajem da ih iimam) no ako cemo o taxiu u Maroku to se može i negdje drugdje.( čak i na pp) .. Na GP mnogi su ogolili dušu - nisu moraLi i tko im je kriv ako jesu ( meni osobno nije žao poradi toga - to je moja i samo moja odluka) ... no da se sad tu javljaju Goge x i tkogod sa savjetima o organizaciji taksi službe u Maroku .. helou??
Ovaj GP je počeo davno od divnih ljiudi koji su virtualno ( i na mnoge druge načine pomogli mnogima - i meni i mom djetetu) .. molim da ga ne zlorabite na ovaj način...
Ako već netko piše na ovoj temi - dajte nemojte se registrirati samo da nekome olakšatte prijevoz u Markoku- dajte nešto što će pomoći svima... tako je i nastao GP.
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la eli » 28 ožu 2010, 10:35

izvadak iz pravila foruma

5. Zabranjeno je komercijalno oglašavanje otvaranjem topica, uključivanjem u postojeće topice i slanjem privatnih poruka članovima foruma.
Dozvoljeno je isključivo nekomercijalno oglašavanje u vidu preporuka, na topicu u kojem ta preporuka ima smisla. Moderatori i administratori mogu po svojoj slobodnoj volji i iskustvu obrisati određeni post ili topic ukoliko procijene da je član prešao mjeru nekomercijalnog oglašavanja ili savjetovanja. Ukoliko se odluče na brisanje, o svojim razlozima će obavijestiti korisnika foruma.
Članovima koji su na forumu duže od 6 mjeseci i imaju najmanje 300 postova dozvoljeno je u potpis staviti link na stranice koje žele preporučiti članovima MiB foruma.
MiB forum ne odgovara za bilo kakve štete nastale otvaranjem linka u potpisu bilo kojeg člana. Korištenje linka je isključivo na vlastitu odgovornost.

podnaslov ovog pdf-a je
Grupe roditelja koji imaju iste ili slične probleme i željeli bi razmijeniti iskustva.

i na internetu kao i u životu pristojnost nalaže da se predstavite, ispričate svoju priču.
ovakvo upadanje isključivo na jednu temu vaše iskustvo (koje nije ni ispričano kako spada) nema vjerodostojnosti.
nije li valjda da vaše dijete postoji isključivo kao mekkijev "pacijent". zar ono nema priču sa poroda i trudnoće, nije prošlo rani razvoj ni nikakve terapije, zar sa djetetom ne živite običan svakodnevni život?
eli
Sveta krava

PostPostao/la Nina_ » 28 ožu 2010, 12:50

IRENA je napisao/la:Sorry kaj se ubacujem ovako na topic na kojem nisam niti imala namjeru išta napisati ogradjujuci se od svojih vlastitih predrasuda ( a priznajem da ih iimam) no ako cemo o taxiu u Maroku to se može i negdje drugdje.( čak i na pp) .. Na GP mnogi su ogolili dušu - nisu moraLi i tko im je kriv ako jesu ( meni osobno nije žao poradi toga - to je moja i samo moja odluka) ... no da se sad tu javljaju Goge x i tkogod sa savjetima o organizaciji taksi službe u Maroku .. helou??
Ovaj GP je počeo davno od divnih ljiudi koji su virtualno ( i na mnoge druge načine pomogli mnogima - i meni i mom djetetu) .. molim da ga ne zlorabite na ovaj način...
Ako već netko piše na ovoj temi - dajte nemojte se registrirati samo da nekome olakšatte prijevoz u Markoku- dajte nešto što će pomoći svima... tako je i nastao GP.

Ta Goga x (kako je nazivate) je majka bolesnog djeteta koja se sprema sama na put u zemlju potpuno druge kulture i obicaja u kojoj vecina ljudi ne govori engleski jezik i nemoguce je sporazumjeti se, pa cak ni rukama i nogama, i nije trazila nista osim savjeta kako da si olaksa to sve sto mora proci. To sto su objavili broj taksija nije nikakvo reklamiranje nego pomoc svima koji imaju namjeru dolaziti (a ne samo Gogi) jer je to vrlo pristojan covjek koji ti nece oderati kozu s ledja sa cifrom za prijevoz i koji se trudi razumjeti vas na bilo koji nacin, za razliku od drugih. Btw ovdje je taksi jedini moguci nacin za odlazak bilo gdje.

Postovana gdjo Irena, drago mi je da je bilo ljudi koji su Vam pomogli, i neznam zasto ne dozvoljavate da jednog dana i Goga moze reci da je dozivjela isto kao i Vi - pomoc drugih preko virtualnog svijeta!? A upravo to sam imala namjeru. Imate li i neko pravilo koliko postova mora imati clan da bi mu se pruzila pomoc?

Jedini motiv koji sam imala kad sam se registrirala na ovaj forum je bio pomoci i pruziti podrsku nekome kome je to potrebno. Nisam brojala njene postove, niti sam mislila da trebam lupati postove po svim PDF-ovima da bi to smjela. Eto ispricavam se svim clanovima foruma sto nisam prvo napisala sve o svom prijevremenom porodu, bebi u inkubatoru i svim problemima koje nosi roditeljstvo, jer je to ocigledno jedini nacin da ovdje steknes pravo da nekome pomognes. Iskreno...sad mi je zao sto sam uopce ovdje dosla.

Vase predrasude o Mekkiju su ipak samo Vas problem, a ako cemo postivati pravila foruma onda ste ovdje off-topic jer ja nisam vidjela nista sto ima veze sa naslovom ovog PDF-a "Mekki Torabi-nastavak".

Pozdrav svim clanovima ovog foruma :mah sa zeljom da Vam nikada ne zatrebaju savjeti s kojima smo pokusali pomoci gospodji Gogi.

Goga...sretan put jos jednom i vidimo se u ponedjeljak.
Nina_
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la GOGA1 » 28 ožu 2010, 13:40

Dopustite da budem slobodna iskoristiti ovaj prostor za ispravku , sigurna sam ne zlonamjerne, opaske. Naime Goga x nije davala nego trazila savjet. Mozda se nekome doista ti savjeti i informacije cine bizarne i trivijalne , ali meni osobno puno su pomogle da se osjecam sigurno i zasticeno.
Ujedno zelim naglasiti da sam upravo pocascena sto sam dio grupe divnih majki, supruga.... iz cijih se redaka moze iscitati bezgranicna briga i ljubav za te nase male nemocne klince i klinceze.
Nitko nije napisao da se desilo niti da ce se desiti cudo, ali su pruzile mogucnost za vjeru u svakodnevnici koja nosi nemoc.
Zato jos jednom zahvaljujem majci , zeni , sestri na rijecima ispisanim na ovom forumu bili to savjeti, informacije , rijeci podrske , svemu sto moj zivot moze obogatiti makar i na trenutak, nadom , vjerom i osmjehom.
s postovanjem,
mama Gordana
GOGA1
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IRENA » 28 ožu 2010, 14:49

Prvo ću se ispričati GOGI1 što je u mojoj opasci upravo izabrabrana Goga x kao sinonim nekoga tko se registrira samo da bi ,evo velikodušno, pomogao sirotoj majci bolesnog djeteta ... .. zamisli mene... ja kao majka "bolesnog" djeteta nikako da pojmim kako je to teško ... :dunno
.. Zato je i napisano Goga x - a ne ime registrirane članice GOGA1...budući je izazvalo kod GOGA1 razmišljanje da se radi upravo o njoj kao prozvanoj , moja isprika ... nije bilo zlonamjernosti , niti prema GOGI1 niti prema temi... :dada
Mogla sam zapravo izabrati gotovo svako drugo ime na ovom topicu izuzev lea.marijela jer je ona jedina dala svoja izravna iskustva, svoje osobno vidjenje i iskustvo o tretmanima Mekija .. i uz to dala i priliku ljudima da se preko odgovarajuće stranice informiraju kao i ponudu da na pp još dodatno pojasni, obrazloži tehničke detalje preko pp.
Da ne bih bila off topic (jer tema zaista nije bila - "organizacija tretmana Meki Torabi- ja" - pa sam off topic poput mnogih koji su na ovu temu isključivo davali tehničke informacije) ..napisati ću:
svaki tretman, postupak koji potrebitima daje nadu, vjeru, snagu a da pri tome ne šteti ( primum non nocere) jest vrijedan , značajan i potreban ...ovaj topic redovito čitam ( unatoč svojim predrasudama koje imam i za razliku od nekih drugih priznajem da ih imam i stoga i stalno radim na tome da ih zauzdam......) i veselila sam se svakom pomaku djeteta lee.marijele i svoj dobroj energiji koju je ona davala... svima... čak i onima s predrasudama ...
Zato bih rado pročitala o svim pozitivnim vibrama onih koji su tretman prošli..kojima je to dalo vjetra u ledja ... jer vjetra nam svima treba ..
Ovaj GP je i krenuo od onih koji su nesebično davali vjetra u ledja mnogima... pa su onda ti vratili sa svojim iskustvima, i oni su dodavali svog vjetra...
No oni koji se registriraju da bi "velikodušno pomogli majci bolesnog djeteta" - sorry kaj me to ne vužge :kima - totalno su mi nevjerodostojni - GP samo ime kaže - grupe potpore - stvar je definitivo dvosmjerna... Za reklame tipa putničke agencije postoje drugi načini...
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Adorabla » 28 ožu 2010, 15:09

Hvala Irena, u ime adminica i moderatorica, na ovom postu :up
Iako vas vec duze vrijeme pratim, tek sad sam se registrirala s namjerom da olaksam Gogi njen dolazak u Maroko.

samom ovom rečenicom mislim da je sve rečeno.
Ovaj forum je zamišljen točno kako Irena kaže; da razmjenjujemo iskustva te jedna drugu podupiremo baš ovako kako to Irena prekrasno kaže; dajemo si vjetar u ledja odnosno pišemo o svojim iskustvima i čekamo vjetar u leđa od drugih s njihovim iskustvima. Dakle željeli bismo na ovom i svim drugim topicima, čitati o članicama o njihovim iskustvima, očekivanjima, nadama te se tako pobliže upoznati.

Nina, ukoliko imaš konkretna iskustva s nama za podijeliti, dapace, pridruzi se ovom podforumu. Nekakav bonton foruma zahtijeva da daš nešto da bi primio nazad naše povjerenje. Daj nam neke informacije o sebi da ne mislimo da si u Maroku samo radi promocije i zarade pa će možda i tvoj post biti pročitan u boljoj namjeri, jer ako se radi samo o cijeni taksija u Maroku, mislim da se to može riješiti i s dva telefonska poziva.

Općenito predlažem da se prije registriranja dobro, s razumijevanjem, pročitaju pravila, pa vjerujem da će i ovakvih postova biti manje, a kvalitetnih postova više.
:mah
Adorabla
Medena

PostPostao/la nadicab » 28 ožu 2010, 17:15

Irena, carice :1
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la Nina_ » 28 ožu 2010, 19:40

Nikada na ni jednom forumu nisam vidjela ovakvu reakciju na postove novih clanova koji ama bas nikoga ne vrijedjaju niti ikoga omalovazavaju. Iz iskustva, a imala sam cast biti i admin i moderator, znam da se ovakve stvari ne rade, a pogotovo ne prozivanje javno nakon prvog posta....za to postoji PP.

Ja nista ne promoviram i nikoga ne reklamiram!!!! Taksi nisam ja ni spominjala, samo sam pokusala obraniti one koji jesu. U Maroku se ne nalazim niti kao turist, niti kao predstavnik agencije, a bogami ni kao PR gospodina Torabija. Moj jedini grijeh je sto sam zeni rekla da ne brine jer nece biti sama ovdje kad dodje.

Zahvaljujem se na ponudi da nastavim pisati na ovom PDF-u, ali nemam vise namjeru pisati ni na jednom PDF-u ovog foruma. Ovakvu dobrodoslicu i prozivanje, te ukazivanje na pravila foruma bez da sam ista ruzno napravila ili rekla nisam jos nigdje susrela.
Nina_
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 29 ožu 2010, 08:20

Mislim da je glupo raspravljati o nečijem mišljenju. Meni je svaka informacija ovde napisana izuzetno značajna, jer nije se lako uputiti na drugi kontinent sam s djetetom. Prema tome kome smetamo, neka ih ne čita.
Goga i Nina i ostali marokanci, nadam se da ćete se vratiti sretne i ispričati nam svoja pozitivna iskustva. To je ono što nam daje vjetar u leđa. Lea ima (na sreću) pozitivnog iskustva i lijepih sudbina, jer je najaktivnija u kontaktu s Mekkijem (a sigurno ima i onih manje lijepih priča, ali nečemo o tome). Pa zato naši marokanci sretno i čekamo vas :zivili
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 29 ožu 2010, 10:00

Čudim se da se netko sa stažem po drugim forumima čudi ako mu se ukažu na pravila postojećeg i pristojno ga se zamoli da se pridržava pravila na ovom forumu.
Na ovom forumu se ne vrijeđa nikoga i to je osnovna odlika ovog foruma.
Nedopustivo je napadati našu istaknutu članicu koja je uvelike pomogla razvoju ovog foruma, kao i mnogim obiteljima svojim znanjem i savjetom, pogotovo ako ona na veoma uljuđen način (a i što drugo očekivati od nje :D ) upozori nove osobe kako nešto nije u skladu s ovim pdf-om.
Uvrijeđeni gosti s malim brojem postova se mogu ili educirati oko načina komunikacije na ovom forumu ili potražiti druga internetska mjesta.
Sve informacije osobnog tipa (npr brojevi telefona, imena ljudi, hotela itd) na ovom forumu se daju isključivo putem pm-a.
Ovo je sve već rečeno u Pravilima, a ovo je ne samo moj osobni stav, nego i stav mene kao osoblja foruma.
Denis, 16.05.2000.
nadicab
Prepečena plavuša

PrethodnaSljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.