se ne može usporediti. Ovde je masa ljudi, a tamo je grupica. I svakome tko može sakupiti koji eurić toplo bi preporučila put pod noge. A zdravlje nema cijenu.
Pa zdravi mi i veseli bili

Sada je: 17 tra 2026, 16:18.
Moderator/ica: nadicab

GOGA1 je napisao/la::mah
Imam jedno malo pitanjce , naime koju valutu je najbolje nositi i gdje se isplati mjenjati u njihove dirhame? Kako se soba placa, odmah na pocetku ili na kraju boravka te primaju li kartice i koje? Ja sam narucila taksi hotela , znas li da li je ista cijena ?
Usput , ovo sa kuhalom je odlicna ideja!
Doista mi je drago da ste imale uspjesan put i dobrodosle kuci!

.Da li Mekki tretira i vas zajedno s djecom i kako komunicirate s njim? Ukoliko imate sliku osobe koja nije s vama a zelite da ju tretira kako mu to objasnite? Ima li on uopce vremena za sve to? Pitanja su mozda bizarna ali imam i drugo dijete koje nece biti sa nama a zeljela bih da ju bar vidi.

aneta je napisao/la:Goga, mi čekamo da završi škola, pa planiram 7.mjesec. Molim te pitaj Mekkija je li tada u Maroku. Za napuniti baterije, tamo ti je savršenstvo. Uživajte i vratite se sretni
Zaboravih reći: slatkiš, keksiće i sl. stavi u kofer. Možeš i neke sitnice kupiti u kiosku ispred hotela (nije skupo)

Nina i Robi su otisli kuci prije 6 dana (pretpostavljam da si mislila na nju). Ovdje je odlicno. Vrijeme je super tako da su jucer poceli i bazen puniti. Mekki je, kao i uvijek, nasmijan i vesel. Danas smo bas ispitivali kad dolazi u Zagreb i u planu mu je krenuti 01.05. ali ako ovdje bude puno nasih ljudi odgodice dolazak dok njih ne zavrsi. Na pitanje kad se vraca ovamo, receno je da ce biti odsutan otprilike mjesec i pol dana.
Nina_ je napisao/la:Pozdrav svima na forumu![]()
Iako vas vec duze vrijeme pratim, tek sad sam se registrirala s namjerom da olaksam Gogi njen dolazak u Maroko. Ja se trenutno nalazim u Maroku i bicu ovdje dok ona stigne, tako da ne brine jer nas ima ovdje i sigurna sam da ce joj biti lakse kad sazna da po dolasku u hotel nece biti sama. Trenutno nas je osmero ovdje, ali dvoje odlazi veceras.
Zelimo joj sretan put i vidimo se uskoro.
Pozdrav svima

IRENA je napisao/la:Sorry kaj se ubacujem ovako na topic na kojem nisam niti imala namjeru išta napisati ogradjujuci se od svojih vlastitih predrasuda ( a priznajem da ih iimam) no ako cemo o taxiu u Maroku to se može i negdje drugdje.( čak i na pp) .. Na GP mnogi su ogolili dušu - nisu moraLi i tko im je kriv ako jesu ( meni osobno nije žao poradi toga - to je moja i samo moja odluka) ... no da se sad tu javljaju Goge x i tkogod sa savjetima o organizaciji taksi službe u Maroku .. helou??
Ovaj GP je počeo davno od divnih ljiudi koji su virtualno ( i na mnoge druge načine pomogli mnogima - i meni i mom djetetu) .. molim da ga ne zlorabite na ovaj način...
Ako već netko piše na ovoj temi - dajte nemojte se registrirati samo da nekome olakšatte prijevoz u Markoku- dajte nešto što će pomoći svima... tako je i nastao GP.
sa zeljom da Vam nikada ne zatrebaju savjeti s kojima smo pokusali pomoci gospodji Gogi.

- totalno su mi nevjerodostojni - GP samo ime kaže - grupe potpore - stvar je definitivo dvosmjerna... Za reklame tipa putničke agencije postoje drugi načini...

Iako vas vec duze vrijeme pratim, tek sad sam se registrirala s namjerom da olaksam Gogi njen dolazak u Maroko.

) upozori nove osobe kako nešto nije u skladu s ovim pdf-om.Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.