kruh od maslina punjenih bademima i kruh od krumpira
ovo je jako fino

eli - to je onda kao prilog ili umjesto salate? mislim da bi mi bilo jako ukusno, obožavam sve s paprikom.
Sada je: 04 kol 2026, 22:12.
kruh od maslina punjenih bademima i kruh od krumpira

lilly777 je napisao/la:A jel tko jede slatku tjesteninu s maslacom i pekmezom?? Ili spagete s rastopljenom cokoladom??
, nisu mi fine slatko-kisele kombinacije
znam si za doručak napraviti samo kravlji sir sa žlicom pekmeza od šljiva i šnita gaude ili tilzita premazana pekmezom mi je njami.
). Navodim to jer znam ljude koji su mi se znali cuditi zbog takvih kombinacija 
Sta sad reci,uzivam gotovo svako jutro:kriska hljeba,svjezi sir pa marmelada od maline![]()
al zato volim na kruhu ajvar na sirnom namazu,
dođe ga slično
nemam volju ni probati ,probala jednom neš s ananasom -bljak
, kikiriki mi inače paše samo sam ,pržen il za oljuštiti, u hrani nix ,al kao maslac s pekmezom i kruhom MLJAC ,MLjac.
ne bi ni probala ,a slane volim.

moja je jela kruh i grožđe. svježe

rusulica je napisao/la:Kruh i smokve su mi super, a tek kruh i orasi njam al to i nije neobično bar kod mene i mojih

Fenomenalno.
Zvijezdica
teutonija je napisao/la:A sad pitanje za milijun kuna ........ MLUN JE......????????
rusulica je napisao/la:Jedan poznanik kad pravi vino umjesto cukra stavi domaći najfiniji med. Navodno je vince mmmm medeno![]()
:

Moja sestra i tata npr.kajganu preliju ketchupom i onda sve to skupa zaliju mlijekom, onako da pliva, i dave se u tome.

Adorabla je napisao/la:Moja sestra i tata npr.kajganu preliju ketchupom i onda sve to skupa zaliju mlijekom, onako da pliva, i dave se u tome.
ovo mi je definitivno dosada najbolesnija kombinacija

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.