cure, hvala vam, sve ste mi divno pojasnile
..bile smo danas na kontroli, ima 4100, dakle dobija i dalje, jeste sitno ali napreduje...nego ja sam dokici detaljno opisala to nase dojenje, odn. to da nam podoji dosta kratko traju cca 15 min (max 20) za obije cice....i takvih podoja kad efikasno sisa (bas ovako kako je Arki opisala, to znam prepoznati) ali ima i onih koji traju i par sati ali ona povuce par puta i onda zaspi, nema sanse da ju probudim, sve pokusavam...vratim ju u krevetic i za tren bi opet na ciku ali sa istim scenarijem, par gutljaja i utone u san....dokica kaze da kad tako radi da tad gotovo sigurno ostaje gladna te da u takvinm situacijama ako ju bas nikako ne uspijem probuditi da se izdojim i dam joj to na flasicu...meni se to ne cini bas kao ok savjet jer mislim da bismo tako usli u zacarani krug i mozda morale zadrzati tu flasicu, a ako dobija na tezini i ima pune pelene mislim da se smijem osloniti na iskljucivo dojenje...sta vi mislite???, iako smo temu detaljno prosle opet molim da se osvrnete na ovo sto mi je ona rekla
..i da napomenem, jucer mi je imala nekoliko zelenih stolica, ima li to ikakve veze sa njenim papanjem?
...vidi se da sam jos malo preplasena ali ta njena ljenost me zbunjuje, jel' moguce da ima takvih beba koje ostanu tako lijene pa makar im ne bilo dovoljno?
...mozda davim ali tako bih da nam uspije iskljucivo dojenje i da smo na dobrom putu a onda me opet pedi danas zbunila sa svojim savjetima...mada i oni ponekad znaju savjetovati svasta (iz iskustva znam) ...
i da, pokusavam i sa kompresijama, kod nas ne uspijeva ili ja to ne radim kako treba