Sada je: 17 tra 2026, 16:19.
Moderator/ica: nadicab

swenki, ovaj je topic zadnje mjesto na kojemu bih polemizirala s tobom ili bilo kim drugim

dora0205 je napisao/la:Ako ti bilo šta treba u st javi se bilo kad

samo zovi

i spasila nas da ne sjedimo i ne zdvajamo šta ćemo sad. 

Glori je napisao/la:slažem se da je dobro imati i takve dane...ali zašto bi bilo loše pustit suzu..
a činjenice su nešto drugo,a to je realnost da nemožemo biti boemi i živjeti boemski čak i da nemamo ove probleme...
ronin je napisao/la:puno sam razmišljala i počela sam se ljutiti sama na sebe zašto sam uopće plakala
ja sam ustvari blagoslovljena.
i ne želim više ni jednu SEKUNDU ovog suživota sa svojom divnom kćeri i dva prekrasna dječaka provesti namrštena,nesretna,plačući,pitajući se zašto,uspoređujući....
već su same okolnosti njenog rođenja bile posebna priča.malo ih je takvih.
ni njoj,ni meni tada nije isteklo vrijeme.Bog ima plan za sve nas,i znao je zašto je ona moja kćer,i zašto sam ja njena mama.dvije polovice jedne cjeline.
oduvijek sam znala da je posebna.nisam znala u kom smislu,no oduvijek,oduvijek sam osjećala da je tako i da ću brzo otkriti TKO je ona.
još uvijek ne znam.
djeca u spektru su vrlo često nadarena u raznoraznim poljima,i samo će vrijeme pokazati u kojem djeliću njenog predivnog svijeta ona funkcionira začudno za naše ljudske pojmove.
nije fraza,ali danas sam sretna.
sretna sam na ljubavi koju mi moja divna djeca svaki dan iskazuju,zbog svakog poljupca koji mi udijele,i u ljubavi i privrženosti koje tako jasno vidim u očima boje lješnjaka svoje divne male.
sram me bilo,kad sam žalila.
umjesto da slavim život,ja sam tugovala.
opterećivala sam se bremenom odraslih,umjesto da sam zbacila taj jaram.
sad znam što mi je činiti.već sutra.
umjesto da na svojim leđima nosim brige svijeta,istog ću početi promatrati očima djeteta.
otići ćemo u sunčanu šetnju,nas dvije,i diviti se voćki u cvatu,mirisati borove,osjetiti vjetar,čuditi se zujanju pčele,i slušati šum valova.
njoj će to biti prvi put,a ja ću se prisjetiti.
da,došlo je vrijeme da se uživa u trenutku,da se voli,da se ljubi,da se bude radostan
tko zna što nosi sutra,i zato treba slaviti danas.
Ronin, prekrasno! Dirnule su me tvoje riječi
.
.
.

ronin je napisao/la:dora0205 je napisao/la:Ako ti bilo šta treba u st javi se bilo kad
ti si već druga splićanka koja nudi pomoć
forum je zakon![]()
![]()

patkica je napisao/la:Draga, sad tek čitam cijeli ovaj topik. Veliki si fajter i hrabro se suočavaš s time. Ne mogu ti pomoći niti savjetom niti mišljenjem (srećom ima ih ovdje koje to mogu i rade), samo ti mogu poslat zagrljaj, i pratit vas, držati fige i ako treba - nasmijavati i veseliti.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.