Sada je: 04 kol 2026, 19:20.

ja trenutno ne radim jer sam na rodiljnom, ali sa dvoje male djece kao da i nisam... stvarno mi kuhanje oduzima dosta vremena... kad sam radila, kuhala sam isto skoro svaki dan kad bi došla s posla (pola 6) ili kasnije navečer za sutra...boysmama je napisao/la:možda bi mogla kao uvertiru saftovima prethodno izdinstani luk i češnjak također zalediti pa samo na to dodati svježe meso...
snowwhite je napisao/la:boysmama je napisao/la:možda bi mogla kao uvertiru saftovima prethodno izdinstani luk i češnjak također zalediti pa samo na to dodati svježe meso...
ovo se može? to sjeckanje i dinstanje luka mi uvijek oduzme puno vremena i onda još meso...nikad kraja.

)

ili za restoranako imam 2 kg mljevenog junećeg mesa, navečer ga dinstam sa puno luka i češnjaka, dodam potrebne začine i skuham u ekspress loncu čitavu količinu, onda jedan obrok odvadim onako skuhan na bijelo (pa kad je odleđen samo taj dan dodam frišku brokulu, grašak i slatko vrhnje), drugi dio zacrvenim sa paradajz sosom i opet dio zaledim, a dio ostavim za jesti sutra...
) u ekspress loncu? Burek s mrkvom

folne je napisao/la:Adorabla u loncu -burek s mrkvom, pa burek sa sirom, pa s jabukama, sve redom,,,,.....

meso pohano ne radim jer onda smrdim

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.