- i tko je sad u toj priči lud???Sada je: 13 kol 2026, 21:15.
Moderator/ica: nadicab
- i tko je sad u toj priči lud???

. Mi na praznicima još danas, od ponedjeljka ponovno - škola
.

Popodne se zamalo nije ispovratio 

nadicab je napisao/la:Plava, pa sve je to fantastično![]()
da ti je netko pred godinu dvije to ponudio, skakala bi od sreće a ne napisala da nemaš inspiracije![]()
Denisu je jutros bilo loše, nakon ustajanja, glavobolja i nagon za povraćanje, te mu se tresla rukica. Čak nije osjećao nogice, pa je u panici tražio gdje su muPopodne se zamalo nije ispovratio

Dory je napisao/la:Svakog tjedna uzet ću vrijeme za sebe, otići na bazen, s prijateljicama na kavu, pročitati knjigu (sram me reći ali ni to nisam dugo napravila, a nekad sam uz knjigu znala dočekati jutro)....
Moraš pronaći ispušni ventil ili nešto što će ti pomoći napuniti baterije....sretno

bas mi je drago!zvuci odlicno..sjecam se kakav je domi prije bio,kako si pisala a i ono sto sam ga malo upoznala..cini mi se da je jaaako puno napredovao!

A za sebe moraš naći malo vremena, barem jedom tjedno kako Dory kaže. (Znam dijeliti savjete, ali sam i ja sebi zadnja rupa na svirali i često mi se čini da pucam, ali sam počela ponekad učiniti koji sitni gušt za sebe i stvarno pomaže.)
Nadam se da će sve to konačno proći. Velika pusa Denisu! 

, a kako ste sa školom...može li ići ili ostaje doma?

nadicab je napisao/la:Već sam luda od brige

.

sve je to povezano, znam. Jučer kada smo radili zadaću nije znao koliko je 14-8, to je nešto što inače rastura
a kao za inat imali smo puno zadataka iz matematike za riješiti
..a sto da ti kazem...toliko truda je ulozeno i onda to tako lako nestane...citam o ovim maticnim stanicama i nekak mi to daje neku nadu da moze biti malo bolje nego sto je,i to realno..(ali gdje uopce skupiti novce...)...
naravno nakon teske muke,polsatnog cendranja i nadmudrivanja sa tatom prije kupanja..ipak ga je uspio uvjeriti da se moze sam presvuci i da iskoristi svoju lijevu ruku i da mu ne treba pomoc..a ja u kuhinji i samo slusam 'ne mooooogu!pomozi mi!aaaaaaaaaa!' i onda je i meni drugi dan bilo lakse..sam je obuo papuce,i to prvo lijevu (one sto se samo nataknu)..otisao sam do kupaone,sam se skinuo,popiskio i obukao,oprao i obrisao ruke..naravno da je sve to trajalo i trajalo i da sam mu malo pridrzala gornji dio pidamice da se ne popiski po njoj..ali sa vjezbom doci cemo do savrsenstva!!
majicu je sam skinuo..s lijevom rukom primio desni rukav i izvukao ruku..to je ono nevjerojatno!s lijevom rukom je primio desni rukav!i onda si s desnom pomogao izvuci lijevu! wow!to je bio prijelomni trenutak!da shvati da moze ako se potrudi..ma bas sam happy!

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.