Kod curica i ranije pocne ta diplomacija (ajd da ne napisem manipulacija) u odnosima, decki duze ostanu blentavi pa i duze se obracunavaju fizicki. Decki i jednostavnije komuniciraju od curica.
Kad odrastu curice su kompleksnije, vise ulaze u dubinu stvari. Decki nisu nuzno totalno povrsni samo sto se oni izrazavaju na drugaciji nacin.
istina. Nazovi to manipulacija, diplomacija, obracuni u rukavicama, prefriganost, lukavost- definitivno su cure tu jace.
Gledam Adriana i njegovu jako dobru frendicu (svakodnevno su zajedno) i ona ga moze bas lukavo preveslati zbog necega, dok ce on svoje emocije, planove, misli izraziti direktno i nikad u rukavicama. Dakle, nije ona starija- iste su dobi, nije nista pametija, ali je sofisticiranija u provodjenju svojih planova.
E, sad moj pogled na razliku izmedju cura i deckiju, mada je to tesko generaliziranje.
Imam i jedan i drugi primjerak.
Muski primjerak je mnogo zahtjevniji, jako mu je vazno sta ce obuci, kako ce izgledati

osjetljiv je do bola. Perfecionista i ima oko za detalje- mnoge cure u njegovoj dobi nemaju takvo oko za detalje.
Cura-samostalnija, ali jako nalik bratu ponasanjem - gleda, kopira i cesto se ponasa kao decko- popela bi se na mt.everest, vozila skateboard...
Ona se puno vise hoce mazit nego on u toj dobi, hoce se ljubit, iz cista mira dodje pa me grlji, ljubi...
Ja mislim da sve ovisi o njihovom karakteru. Meni osobno ce biti puno teze sa deckom (bar sad tako mislim).