Baš je i Diami napisala tu da su i oni u početku imali jednu bočicu AD dnevno u početku, kasnije su je se riješili i još uvijek doje!! Ajde bravo u svakom slučaju za trud!!
Bude sve ok!!Sada je: 28 srp 2026, 21:34.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Bude sve ok!!
Plusic je napisao/la:porodajna tezina 3600
izlazak iz rodilista 3480
sa 15dana starosti 3440
eli je napisao/la:sjedeći bi je legla na običan jastuk, jednom rukom podigla njen gornji dio tijela i nadvila se nad nju

ivana7997 je napisao/la:on je dakle poceo dobivati na tezini, danas vec vjerojatno ima porodjajnu tezinu.

Krumpirić je napisao/la:da, plusić, ivana ima pravo, on je gubio zbog bolesti, sada dobiva i ja bi mu samo nudila nudila nudila..mene muči zašto se toliko mučiš s izdajanjem, neće vući?

kalea je napisao/la:plusić, kad ste uveli AD? jel on tek tada počeo dobivati na kilaži?

Plusic je napisao/la:negdje smo se krivo razumili - istina ja imam velike cice, ali nemam puno mlijeka.....

oko 150 ml.Plusic je napisao/la:Krumpi kazem samo da velicina cica ne znaci da u njima ima puno mlijeka....
u triput manjima moze biti pet puta vise....

cice nisu pakiranje za mlijeko
kod mene niti ima razlike niti su ikad išta punije cice.

ovaj puta stvarno ništa na cicama ne vidi-al NIŠTA.
eli je napisao/la:na velikima je teže odrediti razliku u volumenu između predtrudničke i sadašnje veličine. ta razlika je mlijeko i krv koja kola oko žlijezda i samo čeka da postane mlijeko (najbrže se to dešava baš za vrijeme podoja).
)

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.