Ja isto mislim da je najvažnije izmoriti ih i imati ispunjen dan. Pa i ja teško zaspem kad sam (fizički) odmorna. Iako mi oči padaju i mozak spava.

Sada je: 10 kol 2026, 10:20.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

subotom recimo, ustane tek oko pola 10 i onda vam još kaže: mama, nemoj ti ustajati! sama ću! (učim je biti samostalna u svakoj prilici ) onda ja promrljam: odi piškiti i presvuci se. i ona to obavi, upali tv i uzme si nešto iz frižidera da doručkuje.

mama courage je napisao/la:cilj dnevnih aktivnosti s djetetom je izmoriti dijete da navečer može zaspati.

skorpionka je napisao/la:subotom recimo, ustane tek oko pola 10 i onda vam još kaže: mama, nemoj ti ustajati! sama ću! (učim je biti samostalna u svakoj prilici ) onda ja promrljam: odi piškiti i presvuci se. i ona to obavi, upali tv i uzme si nešto iz frižidera da doručkuje.
MC, ništa ju nisi naučila ako ti se ona vikendom obraća kad se probudi. Sve navedeno mora napraviti bez ikakve komunikacije s roditeljima

skorpionka je napisao/la:Dijete se ustane, obuče i sve obavi samo, bez ulaska u roditeljsku spavaću

mama courage je napisao/la:skorpionka je napisao/la:Dijete se ustane, obuče i sve obavi samo, bez ulaska u roditeljsku spavaću
a, to si mislila. da, to uradi također. no prošle subote smo zajedno spavale. iz prostog razloga, jer smo bile same, a u njenoj sobi se čuje zvonjava crkvenih zvona... već u 7 ujutro!!!!

, pa žedna sam, pa boli me ova točkica ovdje daj mi zaljepi flaster ne taj flaster ja bi onaj sa ribicom, pa sa kim ću spavati (s kojim plišancem
), pa ...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.