Sada je: 13 kol 2026, 23:11.
Moderator/ica: nadicab

nadicab je napisao/la:pa problem jeste da su zaplašili asistenticu o nekim možebitnim problemima![]()
Najviše me ljuti što mene nisu ništa pitali, nego su vršili pritisak na asistenticu i cura se uplašila i ne želi ići

-osim u njima samima...
Ugnjavila sam vas dobro ali sam morala ispalit što me muči, jer mislim da me vi jedine možete razumjet.Nego Nadice ako ovo vidiš želim te samo pitat što misliš ako se sjećaš o Igoru Prpiću, to je onaj neuropedjatar koji je bio na konferenciji, kakav je dojam na tebe ostavio.E upravo je on dotična osoba koji je prešao u dj bolnicu kao novi ravnatelj. 

a kaj se tice vrtica,ja ti svog malca furam u vrtic udaljen 12ak km..

a još je lijepše da ima neuropedijatar koji ima dobar odnos i prema djetetu i prema roditelju....kod nas je koma...neuropedijatrica na bolovanju od 10 mj. nismo htjeli prijeći drugoj jer smo manje više zadovoljni,,,ali sad više ne znam, mada se ne događa ništa posebno alarmantno ipak bi voljela napraviti kontrolni pregled...

lulamae je napisao/la:moj sinek je procitao svoju prvu rijec..na brajici naravno..-baka- ..nije 'mama' al nema veze..presretna sam sto je procitao svoju prvu rijec..moglo bi bit nekaj od njega cak

a kaj sam ja dobila za majcin dan? moj sinek je procitao svoju prvu rijec..na brajici naravno..-baka- ..nije 'mama' al nema veze..presretna sam sto je procitao svoju prvu rijec..moglo bi bit nekaj od njega cak
Bravo! 

.
)---bravo za čitača 

...dvoumila sam se izmedu auta i vlaka,al ipak nam je jeftinije jer imamo povlasticu a i njemu ce to tako puno znaciti..samo da ne bude kao kad smo isli za rijeku..vristao je svaki put kad je vlak stao na stanici jer je mislio da je to kraj puta..ljudi su napokon odahnuli kad je zaspao pred rijekom 

nadicab je napisao/la:super, super
mi smo jako uzbuđeni jer u nedjelju je 10. rođendan i prva pričest - ahh, koliko uzbuđenja za malo srce
Sretan rođendan i čestitke za prvu pričest! Tek sad vidim da Denis ima rođendan dan prije moje Mardži (htjeli su mi inducirati porod 16. ali je frajerica stavila ruku iznad glave tako da bi ruka išla prvo pa smo pričekali jedan dan). Mi slavimo 5. rođendan u subotu (to je inače i moj rođendan, samo vam neću reći koji
), a u vrtiću će proslaviti u ponedjeljak, baš na sami rođendan.
, Mardži i Mammamia, sretni vam rođendani, dobro se zabavite i uživajte

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju.