Sada je: 09 kol 2026, 00:46.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

, zato i pitam. Nama je jako suženi izbor jer nam ova od 60 ne stane, inače bi gledala electrolux, ali one su i šire od 60 cm.
- meni je glavno ovo u prvom dijelu da nema kvara meni je glavno ovo u prvom dijelu da nema kvara
Rimaithor je napisao/la:Stalno krepava elektronika i grijač vode. I ne samo kod mene, dvije moje frendice imaju isti problem, a znam da su se i neke forumašice žalile na Candy 2u1.

)

Imam je već točno godinu dana i upravo danas sam potrošila posljedni, treći, kupon za servis. I nakon što je serviser otišao, perilica ne radi. I sad moram čekati da prođe praznik i u srijedu ih odmah zovem, samo ne znam kako će sada bez kupona
Ali garancija je dvije godine, pa valjda može i bez kupona...
Od početka nisam zadovoljna (ne znam da li i drugi imaju takva iskustva?) kontinuiranim pranjem i sušenjem. Naime, ako ostavim centrifugu na većem broju okretaja, veš ostane priljepljen za bubanj i onda ga takvog priljepljenog osuši - katastrofa - sve ostane skoreno uz rub i mora se ponovo namakati i prati.... Ugalvnom, to kontinuirano na našoj perilici funkcionira samo ako podesim centrifugu na max 500 okretaja. Odmah sam ja zvala i Candy i s njima se dva-tri mjeseca natezala jer su me uvjeravali da ne znam koristiti perilicu i da je sve to u redu. Ma, da, kako da ne. A i u uputama im piše da se treba što bolje izcentrifugirati prije sušenja. A takvih probelma sa starom Indesit perilicom-sušilicom nisam imala. No, nakon ta prva 2-3 mjeseca kako smo kupili candy perilicu razletio se nosač ventilatora kod sušilice i pokvario se selektor. Došli su serviseri, popravili kvarove, a za kontinuirano pranje i sušenje rekli da ne vide nikakve greške i da neka koristim slabiju centrifugu. Samo koliko je onda veća potrošnja prilikom sušenja ?! Nakon 3 mjeseca, opet kvar - perilica počne raditi i nakon 2-3 minute, neovisno o programu, izbaci grešku E11. Opet su došli iz servisa - puknula žica ožičenja na senzoru od sušenja. Ode i drugi kupon za servis. I još mi majstor kaže da su te prve perilice napravili da imaju nekakve žice na selektoru i da su skontali da im se to kvari i da noviji uređaji sada imaju nekakve jack-ove umjesto tih žica. Nije prošlo puno vremena, kad eto opet problema sa selektorom programa - okrenem na program, a ono samo crtice ili okrenem na program, uspiju se prikazati na display-u inicijalne vrijednosti, ja podesim što meni treba i sve se resetira, pa opet ispočetka. Uglavnom bi iz jedno deseteog pokušaja uspjela podesiti željeni program i uključiti perilicu. I tako sam to durala jedno vrijeme i sad mi je puknuo film i pozvala treći put servisere (još malo pa ću s njima postati kućni prijatelj). Danas su došli, zamijenili selektor i odnijeli i posljednji kupon za servis. I večeras idem uklječiti perilicu, sva sretna, programator napokon radi, a kad ono nakon par minuta evo opet greške - E11
A veša za prati kao u priči (mlađeg sina odvikavam od pelena, pa ima i hrpa zapišanih hlačica i gaćica), sutra je praznik.... I tako u srijedu moram ponovno zvati servis i ... i... 

Bonka je napisao/la:... i ... eto, moje iskustvo je takvo da ja ovu perilicu-sušilicu ne bi preporučila, ne zato što ne pere ili ne suši dobro, nego zato što se stalno kvari. Još sada dok je u grantnom roku, dođe serviser i otkloni kvar, ali kad prođu te dvije godine, što onda ??

medo14 je napisao/la:bonka, sva sam se naježila od tvoje priče. Baš si nadrapala s mašinom.![]()
Jedina mi je utjeha da je ova moja (možda) ta novija "poboljšana" generacija mašina. Eto, u korištenju je više od pola godine, skoro svaki dan i ide bez problema.
Ovo je istina što pišeš za jaku centrifugu, zalijepi se za bubanj i ako to krene sušiti bude sve osušeno i slijepljeno. Ja tu jaku centrifugu koristim samo za bijeli veš koji niti ne sušim u sušilici, vješam na štrik.
Kris? Ima li kakvih loših vijesti?

Koliko često čistiš filter ?

medo14 je napisao/la:Koliko često čistiš filter ?
sad vidim pitanje: ako je to ona vrata naprijed dolje koja se otvore i izvuče nešto valjkasto onda sam to 2x napravila dosad i bilo je uvijek čisto bez nekih nakupina.
Na to misliš?
Svaki put kad krenem prati (a to je svakodnevno) pomislim na ovaj topic, koliko još će ovako, jel će me iznevjeriti ili imam sreće
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.