izgleda kao neka vježba za iskorak, ali kako on to namjesti neće tu bit nikakvog iskoraka. vraćam ga nazad.Sada je: 13 kol 2026, 19:23.
Moderator/ica: nadicab
izgleda kao neka vježba za iskorak, ali kako on to namjesti neće tu bit nikakvog iskoraka. vraćam ga nazad.

a danas smo išli u Rijeku kod mog tate da upozna unuka ( još ga nije vidio jer radi na brodu)....vrijeme je bilo koma ali barem nam je guzica vidla malo puta!
ta moja frendica je na HZMO predala papire ( kompletnu medicinsku dokumentaciju) za onaj povećani dječji doplatak ( 830 kn) i frajer ju je neki dan zvao da nema pravo na to dok ne dobije sa HZMO-a rješenje o produljenju porodiljnog

prestao se dizati rukama, tj sad kao jedna noga (desna koja ima manji grasp) ima nešto nalik na poluiskorak. lijevu samo vuče, digne se na prste na njoj
ili čak ni to već na rist, i nekako mu stoji kao da je invalid, vjerojatno zbog graspa
? leđa su mu polusavijena. ako nešto ne može doseći onda ide na prste.

. Blago tebi za Tinov apetit. Jelenine prve riječi s 9 mj su bile njam-njam. A neki dan smo od pedice dobili recept za pediasure, napitak od kojeg bi se trebala zdebljati. Ako ga bude htjela piti. Neće pa neće jesti.Ima 8200 i 72 cm, manekenkica. 
) za photobucket, izgleda da sam se resetirala jer mi nes ne prolazi.
Lidija je napisao/la:Sto se tice djecjeg doplatka, da li je obavljeno vjestacenje pri CZSS-u? Prvostupanjske strucne komisije

, u prvi razred sam išla s nekih 19kg, a danas toliko imaju i neki trogodišnjaci...

.

. Eto, kad je sve ok, niko te ne pita za sve to, a mi se svi tu nerviramo radi svake sitnice...
, za bebe ribe tj, tečaj plivanja u klubu Natator za bebe i mališane. Upali smo, iako je gužva, baš mi ne paše termin, pa sam probala intervenirati, vidjet će kaj mogu napraviti. No nešto drugo sam htjela napisati. Bila je tamo jedna curica od 11 mj koju je mama pustila da puže po podu, sama se i diže uz namještaj i hoda uz njega, samostalno još ne. Svi su se divili kako slatka curica, a ja kakva motorika. Tek sad vidim kako je moje dijete smotano, i vaša čije sam filmiće vidjela, bez uvrede. Koje puzanje noge usko, stopala unutra, nema sjedenja s grbom, kako spretno prelazi iz jednog položaja u drugi, iskorak prva liga, čučanj. Sjedne koji puta i u w ali ko ju pita. I prvo sam malo bila u bedu. Ali onda kad sam malo razmislila, pa koliku smo mi stvar napravili za svoju djecu, ogromnu. Svi su oni imali oštećen mozak, tko manje, tko više. I uspjeli smo ih izvući.A sad ako će netko ostati malo nespretan, ružno pisati ili biti tup za matematiku, vrlo važno. I baš izašla sretna s predavanja. Ja imam jednogodišnjakinju u širokoj granici normale i idemo na plivanje s drugim bebačima

, slatkica mala. Mene muči neuropedijatar- morali bi EEG ponoviti i neki pregled ubaciti, a sad sam neodlučna kam otići. Baš i nemam opet za privatnika.

roka470 je napisao/la: Ali onda kad sam malo razmislila, pa koliku smo mi stvar napravili za svoju djecu, ogromnu. Svi su oni imali oštećen mozak, tko manje, tko više. I uspjeli smo ih izvući.A sad ako će netko ostati malo nespretan, ružno pisati ili biti tup za matematiku, vrlo važno.
tako treba i razmišljati

)

Predala sam papire za produženje porodiljnog, i zvali su nas da sutra u 14 dođemo na komisiju...nadam se da će mi produžiti porodiljni jer nemam pojma kako ćemo onda na te vježbice
. Nego, jeste vi ono danas trebali ici na vjezbe?
. Nisam vec dugo vidjela motoricko savrsenstvo kao ta curica koju si ti srela i vecina vrsnjaka mi djeluje bitno trapavije od T, na stranu moja subjektivnost
Da ne spomenem svoju kcer u toj dobi kad pogledam video filmove, a ona je sad najbrza u razredu i objektivno vrlo spretna djevojcica. Tak da ocekujem da T bude neki sportas i nemoj mi molim te kvariti planove. A matematiku tko sljivi
.
.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.