ovako: noc je bila koma.....u jednom trenu sam imala 39,2 i da prostite usr... sam se od straha.....prije neg smo legli navecer Mm i ja smo razradili taktiku da ce se on dizati i presvlaciti F. i dodavati mi ju na cicku da se ja ne umaram toliko!
cim sam skuzila temp. odmah sam popila Lekadol i nadala se dobrom ishodu....
onda smo zaspali svi skupa i probudili se tek oko pola 5 ujutro........a cicka naravno boli ko vrag.....pa topli tus, nju na cicu....prije toga mjerim temp. i opet sam imala 38.5! pa sam se cak i istusirala malo hladnijom vodom (koliko sam uspjela izdrazati a pazeci pritom da voda ne ide po cicama) i nakon toga je temperatura pala! od tada ju nemam......nju i dalje forsiram na tu stranu ali istovremeno stavljam i na drugu stranu kada je ta na redu (da si ne zaribam na toj lijevoj ponudu i potraznju) a dotle izdajam rucno ovu desnu koja je u banani!
uglanom, cini mi se da je noc bila kulminacija a veli mi moja patronazna i da je umor (koji se talozio kod mene punih mjesec dana) ucinio svoje i da je organizam full iscrpljen......
ako sam dobro skuzila iz ovog linka od eli trebalo bi sada ici samo na bolje.....a iskreno i bolje se osijecam....i ne boli me ta cica vise tako jako.....nadam se da je najgore iza nas!
evo sad je ona zaspala tako da i ja idem malo odmoriti do slijedeceg hranjenja.
nemam temp
plusic
eli vjerujem da cu uskoro biti fit i za peglanje
boysmama tnx draga na rijecima utjehe ......optimizam mi nadosao od jutros
sve ste divne

i hvala za super savjete.......javim se jos sa izvjecem o tome kakvo je stanje a sad odoh u horizontalu.....