nevenera je napisao/la:doručak sam mislila kajganu - 1 cijelo, 4 bjelanjaka, jabuka, masl ulje, raženi kruh
dorucak je ok (razeni kruh 30g ili jedna tanka, tanka snitica)
nevenera je napisao/la:ručak - Pureća prsa , salama 120g, Light majoneza, jedna žličica, Zelena paprika 1 velika (100g), Rajčica 1 kom (120g), Masl ulje 2/3 žličice, Kruh, raženi ½ kriške, sol, Kivi + 28g čokolade za kuhanje (dakle tu ima 3 bloka i doda se 1 blok- čokolada)
30-tak grama purecih prsa je 1P - dakle za cijeli obrok proteina (4 bloka) ti treba oko 120g prsa.... salama ti je visak i to jos 4 dodatna bloka viska (salama ko salama najvjerovatnije ima i U i previse masti u sebi, ja bih je izbjegavala)
ako je 28g cokolade 1 U onda u ovom obroku (zajedno sa cokoladom) imas 4 bloka U

(iako bih ja radije uzela zdjelu neke salate umjesto cokolade)
nevenera je napisao/la:popodnevni međuobrok: Limenka tunj Light majoneza 2 rajčice+ 1 kava ili kao što rekoh, pola kukuruznog peciva? (dakle tu je 1 blok svega plus još jedan dodatni kava ili pecivo)
koliko grama tune?
opet 30g tune je 1 blok P, pretpostavljam da ti je medjuobrok 1 blok jer imas 2 paradajza (1U) ...ako je tuna u ulju, nema dodavanja masnoca

dakle zaboravi majonezu
kafa

ispravite me ako grijesim, ja nikad nisam procitala da se kafa ubraja u blokove bilo cega
It’s all mind over matter. If I don’t mind, it doesn’t matter