jel ti to mene zazivaš
Zavisi gdje ideš ga davati: mi imamo iskustva s Goljaka, Ljubljane i Splita.
Goljak - polegli ga potrbuške, on urlao od straha, oni njemu opićili po 1 injekciju u svaku nogu. Imao je 4 godine. Sjedili u čekao nici kratko i otišli doma.
Ljublljana - zaprimljeni u bolnicu, popio sirup za sedaciju, namazali mu lokalnim anestetikom kožu i opičili mu po 6 injekcija u pojedini dio noge. Ostali ležati koliko smo htjeli ali minimalno pola sata i kako je on bio jako uzrujan i pospan, požurili doma, spavao u atu. Isti dan se vidjeli efekti
Split - na putu mu dali Lupocet, tamo su ga klizmom sedirali da je bio totalno "bez svijesti", namazali mu kožu, dali mu po 3 ili 4 injekcije u svaku nogu. Usprkos jakoj sedaciji, plakao kod svakog uboda, ali se nije mogao micati. Pričekali dok doktorica niej napisala nalaz, on odspavao 2 sata u autu, probudio se i pitao kada će dobiti botox
Na mjesto uboda se poslije stavi flaster, ali se ništa ne vidi - nema podljeva, nateknuća ili sličnog. Moj je jako osjetljiv i on plače na svaku injekciju (a nadobivao ih se dosta i previše u životu) - taj dio treba samo roditelj pregrmiti. mm-u je bilo jako teško to slušati, ali rezultati su bili fantastični (naravski ako ti daje botox osoba koja zna znanje, zato smo se mi jako dobro raspitali kod koga ne ići: Zagreb, Rijeka).
Mi smo izvukli max iz botoxa svaki put, sada smo došli do toga da nemamo tako dobre rezultate jer smo došli do max. elastičnosti mišića. Imamo znači još eventualno 2-3 godine fore, i tek kada nakon botoxa kontrakture budu u koljenima oko 30 stupnjeva, idemo na operaciju.
To je super, jer smo mišiće uspjeli održati, a samu operaciju smo pomaknuli max dalje tako da kada on krene pubertetski rasti, njegovi mišići će to moći odraditi.
Da ne kažem da on zbog spazma niej mogao graditi mišićnu masu; botox je taj spazam anulirao i on sada ima dosta mišićne mase u nogama koja je jako važna za mogućnost nekih viših radnji.
Gdje ti ideš?