Da li je mozda neko boravio u hotelu Donat, Zadar. Kakav je smjestaj, hrana i plaza, preporucujete li?
Hvala na svakoj informaciji!
Sada je: 06 kol 2026, 18:14.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Bili smo tamo na studijskoj turi i mogu slobodno reći da je hotel totalna katastrofa... ma užas od soba do posluge... 
. Ako je hrana loša, onda ja ipak radije kuham. Tebi vjerujem jer smo se na tvoje komentare o Falkensteineru u Katschbergu odlučili za skijanje i bili oduševljeni
, pa molim za mišljenje o ovj soluciji
baš mi je drago da vam se dopalo
za koji tip ste se odlučili Capry ili Cranz? Uzela si ponudu na bazi all inclusive-a?

, razveselila me tvoja informacija o hrani (to mi je jedino i bitno u Donatu), tako da se brzinski moram dogovoriti s mužem, ali mislim da je to to. Mi bi išli od 12.06.-26.06 mobilna kućica Cranz, kasnije mi i ne dolazi u obzir jer bih trebala roditi kraj srpnja početak kolovoza. Nisam još poslala nikakav upit samo sam vidjela na vašim stranicama da imate u ponudi mobilne kućice. Za all inclusive i doplatu za funimation bazeni i igraonicu sam saznala na http://www.campiente.com/1/26372/p26365/prices.html 

zahvaljujem na odgovorima, idemo u Borik. Super za policu osiguranja i ja se nadam da nikome neće trebati, to mi je uvijek najslađe bačen novac 

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.