Mi danas bili u Deichmanu, namjerila sam se malom kupiti neke cipelice. Imali smo dvoje doma i sad je jedne prerastao, druge su još ok, pa da nadopunimo.
E sad, kak sam bila čitala one smjernice američke udruge ortopeda za djecu, trebale bi biti savitljive oko prstića (prednjeg dijela), ali ne baš oko sredine stopala i trebale bi imati iza višlje (od pete prema gore). I gledam aj cipelice i ko manijak sam valjda sve posavijala, postiskala i proučavala i nisam na kraju ništa našla što me zadovoljilo. Masa ih je totalno tvrda, našla par mekših koje su mi se činile udobne i fine al ili nije bilo broja (samo mali brojevi) ili su bile preuske. Našla sam i one Nike tenisice koje su se gore spominjale i činile su mi se dosta tvrde i neudobne.

Po onom njihovom mjeraču ispada da Karlu trebaju šire cipelice, a takvih modela je bilo eventualno za curice i možda jedan za dečke ali ljetne sandalice...
Možda skočimo u taj dučan na Knežiji, cijene se čine prihvatljive, pa da ubodemo nešto za ljeto. Samo ne znam, sad mu je nogica narasla i mogla bi taman opet na ljeto, pa da ne kupim premale odn. one koje mu sad pašu da mu na ljeto budu male?