nemoj se optuživati, neke stvari su takve kakve jesu i nikad nećemo dokučiti zašto su baš takve....ali naučila sam da treba uživati u svakom trenu i svakoj sitnici...Sada je: 13 kol 2026, 09:07.
Moderator/ica: nadicab
nemoj se optuživati, neke stvari su takve kakve jesu i nikad nećemo dokučiti zašto su baš takve....ali naučila sam da treba uživati u svakom trenu i svakoj sitnici...
,
maloj princezi.
.
i pusti slike---imaš djece kojima slika nista ne pokazuje pa opet "ništa" ne funkcionira...a mnoge su trudnice sigurno bile "opuštenije" od tebe pa sve bude uredu-nema pravila ....kao što kaže faith to dijete ispred tebe je fantastično i pravi mali borac uvelike zahvaljujući svojoj majci...
--ja još sve gledam odprije dvi godine--i mogu vam raći da se oduševim koliko su napredovali...Adrijan 

nadicab je napisao/la:Moj Denis samo živi za nedjelju, čak je jučer pitao da li će poštom dobiti čestitke. On nekako misli da cijeli svijet zna za njegov veliki dan i da svi se vesele s njime. Ja sam mu kupila 2 čestitke (jednu za rođ a jednu za 1. pričest).
Ima on i pravo. Ako pošalješ adresu na pp, mi ćemo mu poslati čestitku, samo će malo kasniti.
Dory je napisao/la:Kad je bila pjesma Krist na žalu - bljesnuo mi je pred očima filmić o momentu kad je došao, sav stisnut, izgreban, pogrbljen , prestrašen....(imao je 5.g., padao na svakom drugom koraku, nije znao primiti olovku-a sad piše pisanim slovima, gvor mu je bio posve nerazumljiv..on je dijete s LMR) a jučer je bio tako ponosan, uspravan, ravan ko svijeća. sladak ko bonbončić,nasmijan i sretan...Na kraju smo podijelili cvijeće biskupu, vjeroučiteljici, razrednici (svi roditelji su skupili novce) - dio buketića je on podijelio - baš sam osjetila kako se osjeća važno i posebno radi toga..Kad smo se vraćali kući navratili smo svi zajedno u Mc donalds (obožava crtić o shreku - jučer je dobio tamo figuricu shrek)tako da je gotovo sve pripremljeno za jučer od hrane ostalo..ali nema veze, bio je to i za njega i za nas poseban dan...
Čestitke malom prvopričesniku! 

) ...
) : najtužnije nije prisjećati se prošlosti - najtužnije je baviti se sanjanom budućnosti... (otprilike) Stoga se mi bavimo našom djecom , ovdje i SADA , i mislim da radimo odličan poso ... 

nadicab je napisao/la:Jutros me zove i grli me te mi šapne "ŽIVOT JE LIJEP"

--hvala ti za tu tvoju ljubav ...hvala dragom Bogu da bereš plodove od nje ...
---

Zbilja je lijepo pročitati kako su se klinci veselili svojim velikim i važnima danima u životu.

, a u Italiji nisam bila dalje od Trsta.

nadicab je napisao/la:Dory, baš lijepo![]()
![]()
Jučer je Denis bio na ispovijedi, sav je imao tremu, dosta se zbunio ali bio je toliko sladak u svom istinskoj sreći. Dobio je križić, krunicu i molitvenik. Ahhh, koje uzbuđenje, cika i radost.
Jutros me zove i grli me te mi šapne "ŽIVOT JE LIJEP"
Ja sam bila totalno gotova![]()
![]()
![]()
Velika pusa Denisu!
Drago mi je što stigneš malo virnuti k nama. Kako na poslu?

, djeca i te kako osjete da se događa nešto tužno..

baš mi je drago da napreduje...i moj maleni ima opet skok napretka - isto traži dudu, televizor gasi već dugo (posebno to voli napraviti kad mm gleda dnevnik 

... i tako sam pukla od jada jer njih dvojcu ne mogu ostaviti ni toliko koliko mi treba da odem u dućan ... pa sam mu onda u krilo bacila vestu i razderala se "onda se sam obuci kada se toliko kočiš ..." totalno glupo jer on ništa sam ne može ... A išli smo na pregled vida u Klaićevu i doktorica je jako šokirana koliko mu se pogoršao vid u zadnjih pola godine; s +10 je skočilo na +12,5 
. I meni dođu dani da poludim od toga što mali ne zna ništa uraditi sam, i još se otima kada ga presvlačim itsl. A tek se četiri godine borim s njim... Mogu samo pretpostaviti kako je tebi i drugima čija su djeca starija i imate duži staž roditelja djece s pp.
. Inače nije u stanju upamtiti slijed bilo čega drugoga, ali sve vezano uz pivu zna, čak i riječ piva prepoznaje bez problema pa kada nisam sigurna da li mu radi pužnica vičem: "Piva, dođi, piva!" i on dotrči brzinom munje. A kako nam je defektologica rekla da je piva zdrava i ima puno vitamina B, nema brige da li smije piti pivu ili ne.

, odmah nazdravljam ni manje ni više nego pivom
. 

i cestitam svima na prvoj pricesti!
ne znam vise..ali ne uzrujavam se radi toga..jednostavno ga presvucem i kazem mu da mi je trebao reci i da je trebao ici na wc..btw nedavno je izbio cijev iz wc skoljke pa smo imali poplavu..jednostavno je udarao sa daskom od wc po cijevi dok ju nije izbio..katastrofa!ili po noci (opet) ustane,a da mi ne znamo,i ode u kupaonu i pusti vodu u kadi pa dolazi moja svekrva u spavacici na balkon i lupa po prozoru da voda curi!!dragi se dobro izderao na njega i onda je sljedeci put dosao pokunjen,obuven (sam obuo papuce prvi put u zivotu!) na vrata i rekao da hoce na wc..pa da poludis!vidis,kak dobro djeluje malo izderavanja!
-dobro da je prošlo 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.