Sada je: 17 tra 2026, 08:18.
Moderator/ica: nadicab

. Pozdrav za sve
. Kod nas standardno. Vjezbanje punom parom.Ima napredaka. Sjedanje je sad sasvim ok (Andriji je 10 i po mjeseci). Nema puzanja ali se vise oslanja na ruke Ruka najsporije ide ali ide. Ono sto me najvise raduje je to sto kad ga pitas gdje je lopta,lav,baba, tata, on pogleda u tom pravcu. Tako da se nadamo da je to dobar pokazatelj,mada jos nemamo rijeci (stalno guce nesto i vice). Idemo opet u banju za 10 tak dana. Pozdrav za sve vas.

Neznam tacn sta to znaci ali nest lose cini mi se

. Ali,mislim kao sto sam vec rekao da ce mo malo kasniti ali ce mo sve stici, januar. Mi smo opet nas moru. Malo kod naseg terapeuta. Ruka se radi. Kad mu kazes neku stvar (lopta,valjak,sijalica,) okrene se tamo i mi srecni (11 mjeseci mu je). Nema jos nekih slogova.ali aktivno mrmljanje sa da da i keke je prisutno. Kasnit ce mo,ali ce mo i stici
. Pozdrav za vas.
Pozdrav

....mama,tata,nana,keka,deda,baka-baja,zeza-zvjezda,papa,baba-beba.bmamama-pidjama,maa-maca....

Dobrodošla Danći, možeš se predstaviti na Downićima tamo ima mama koje možda znaju nešto o tome.

sto se tice napada....moj mali UVIJEK kada zaspi ima trzajeve nogicama i rukicama, to izgleda kao u starih ljudi kada im drhte ruke/noge , i kada utone u duboki san to podrhtavanje nestane.
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.