Sve sam nešto bliža odluci da se i ja konačno odvažim na to...

Sada je: 29 kol 2026, 01:46.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Moras proveriti na njihovom oficijelnom sajtu, od cega ne smes da bolujes da bi smela da vezbas na plateu..Jullishka je napisao/la:ne sme svako da ga koristi

Bole me noge na svaki pokret bez obzira kaj sam drmnula prije i nakon treninga andol 300 no nisam znala da imam toliko mišića u tijelu
Jučer sam prvi put krenula na Power plate i zaista nisam ni u snu mislila da je to toliko zahtjevna sprava
... ma ja sam mislila da tamo samo stojiš i da se treseš a da se salo samo od sebe topi
a ove akrobacije koje smo mi jučer izvodile nisu mi bile ni na kraju pameti
ali danas krečemo iz početka... 

Sve se bazira samo na tim spravama bez traka za tračanje i biciklaima li kombinacija sa kardio vježbama, npr bicikl i slično???
Trening traje pola sata a nakon toga možeš još ostati na masaži i na rastezanju na samoj spravi pri frekvenciji 40-50Hz i visokoj amplitudi što potiče snažno izlučivanje otpadnih tvari i laktata zbog čega je upala mišića znatno blaža nego kod klasičnog treninga i sljedeći trening može se zakazati brže nego kod konvencionalnog treninga a samim time i brže doći u formu. Zato sam ja slijedeći trening već zakazala danas
jesu ti rekli da ćeš izgubit masu, ili centimetre ili se samo učvrstit?

Ček kažeš 750 kn i možeš tamo vježbati svaki dan, mjesec dana i svaki puta ti trener vodi trening?

, svaki trening ti se izvodi pod nadzorom trenera, on pokazuje vježbe, korigira te ukoliko ih neispravno izvodiš, muzika je motivirajuća, ma super je sve

savršeno!!! Super cijena...ajde baš me zanima kako će ti se dopasti ta spravica 

vidim ti spominješ i nekakve frekvencije
ja to ništa ne kužim, ali sutra kad odem ti javim sve detalje

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.